به گزارش پیغام؛ ماریا خویشدوست در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: غذاهایی که به دست مردم میرسد باید عاری از آلایندهها، سموم و فلزات سنگین باشد، بنابراین برای این منظور با تجهیز و تقویت آزمایشگاههای کنترل کیفیت مواد غذایی و ارائه آموزشهای لازم به بازرسین، نظارت مستمر و کافی را از مراحل تولید مواد غذایی تا سطوح عرضه در بازار داشته باشیم.
وی همچنین تصریح کرد: سلامت غذا وابسته به نظارت مستمر دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت است.
خویشدوست بیان کرد: در سال گذشته، تعداد هزار و ۱۴۵ مورد بازرسی از کارخانههای مواد غذایی و بهداشتی، کارگاههای مشمول شناسه نظارت و سطح عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی صورت گرفته و تعداد ۷۸۱ مورد اخطاریه صادر گردیده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان خاطرنشان کرد: علاوه بر اخطاریههای صادر شده، ۱۹ صنف متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی و اقدامات قانونی صورت گرفته است.
وی بیان کرد: واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در راستای تأمین و ارتقاء سلامت چرخه مواد غذایی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی عرضهشده به مردم بر آن است که بر اساس برنامهای منسجم و علمی بر تولید و توزیع محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح شهرستان دشتستان نظارت نموده و با تحققان به تعهدات خود نسبت به ارائه غذای سالم به مردم عمل نماید.