کد خبر : 103704       تاریخ : 1397/06/27 13:19:15
زمان رسیدن اورژانس گناوه به بیماران کمتر از میانگین کشوری است
مسئول اورژانس شهرستان گناوه:

زمان رسیدن اورژانس گناوه به بیماران کمتر از میانگین کشوری است

پیغام: مسئول اورژانس ۱۱۵ شهرستان گناوه با اشاره به انجام دو هزار ماموریت اورژانس گناوه در سال جاری گفت: زمان رسیدن اورژانس گناوه به بیماران کمتر از میانگین کشوری است.

به گزارش «پیغام»؛ رضا شفیعی در گفت‌وگو با مهر ضمن بزرگداشت روز اورژانس گفت: در سال ۹۶ اورژانس شهرستان با بیش از چهار هزار ماموریت و در سال جاری از ابتدا تا اکنون تعداد ۲ هزار ماموریت انجام داده که میانگین رسیدن اورژانس به صحنه حادثه در شهرستان ۹ دقیقه بوده است؛ این در صورتی است که میانگین این زمان در کشور ۱۵ دقیقه است.

مسئول اورژانس ۱۱۵ گناوه ادامه داد: در شهرستان گناوه تعداد ۲ پایگاه جاده ای و ۲ پایگاه شهری اورژانس با ۶ آمبولانس مجهز و پیشرفته وجود دارد که فاصله پایگاه های روستایی تا مرکز شهر ۲۵ کیلومتر است و این فاصله برای تسریع رسیدن بیمار به بیمارستان مرکز قابل قبول است.

وی با اشاره به اورژانس پیش بیمارستانی تصریح کرد: اورژانس پیش بیمارستانی به مجموعه خدمات فوریت‌های پزشکی اطلاق می شودکه در زمان های اضطراری یا انتقال مصدوم در خارج از محیط بیمارستان صورت می پذیرد.

شفیعی با اشاره به اینکه دسترسی به خدمات فوریت‌های پزشکی یا اورژانس از طریق شماره ۱۱۵ امکان پذیر است افزود: در هر نقطه از ایران این تماس به اتاق فرمان فوریت‌های پزشکی وصل شده و کارشناس حاضر در اتاق فرمان سوالاتی را درمورد مصدوم یا حادثه از فرد تماس گیرنده می پرسد.

این مقام مسئول تصریح کرد: امروز سیستم Ems از یک سیستم که صرفا کار بلند کردن و رساندن بیمار به بیمارستان را انجام داده است، تبدیل به سیستمی شده که در صحنه حادثه و در حین حرکت به بیمارستان مراقبت های اورژانسی حیاتی را به بیمار ارائه می دهد.

مسئول اورژانس ۱۱۵ گناوه با توصیه نکاتی به همشهریان گفت: موقع تماس و درخواست کمک باید شماره ۱۱۵ را شماره گیری کرده و در زمان تماس با مرکز پیام مشکل بیمار را بصورت دقیق عنوان کرده و اگر بیمار دارای سابقه بیماری هم باشد به اپراتور مرکز پیام گزارش کامل داده شود.

وی افزود: فرد تماس گیرنده باید آدرس دقیق محل حادثه را گفته تا تیم عملیاتی اورژانس بتواند در زمان خییلی کم بر بالین بیمار یا مصدوم حضور یابد و اقدامات درمانی لازم را انجام دهد.

وی گفت: اگر آدرس بصورت نامفهوم و دقیق نباشد تیم اورژانس در رسیدن به صحنه با اتلاف زمان زیادی روبرو خواهند بود که این خود ممکن است باعث مشکلات جبران ناپذیری شود.

شفیعی اظهار داشت: یکی از مواردی که متاسفانه باعث مشکلات عدیده‌ای شده است مزاحمت‌های تلفنی است بطوری  که باعث شده همشهریان از خدمات اورژانس نتوانند در زمان مناسب بدلیل اشغال خطوط بهره کافی را ببرند.

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از مواردی که همشهریان باید مد نظر قرار دهند این است که تلفن را از دسترس کودکان دور نگه دارند زیرا بیشتر اشغال بودن خط تلفن اورژانس ناشی از بازی کودکان با تلفن منزل و تماس ناخوداگاه با مرکز اورژانس است.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=103704

نظـــرات شمـــا