کد خبر : 107277 تاریخ : 1397/11/27 12:48:36 یافته های محققان پژوهشکده خلیج فارس از وجود ترکیبات سمی در دو نوع غذای کبابی پیغام: یافته های محققان پژوهشکده خلیج فارس حاکی از وجود ترکیبات سمی در دو نوع غذای کبابی است. به گزارش «پیغام»؛ محققان پژوهشکده خلیج فارس طی مطالعه ای بر روی غذا های کبابی (جوجه کباب و کباب کوبیده) تولید شده در برخی از رستوران های شهر بوشهر متوجه وجود برخی از ترکیبات آروماتیک حلقوی که در زمان پخت این کباب ها تولید می شود (16 ترکیب) در این نوع کباب ها شدند که این نوع ترکیبات توسط سازمان بهداشت جهانی جزء مواد جهش زا و سرطان زا معرفی شده است. با توجه به نوع پخت کباب های ایرانی که شعله از زیر داده می شود در اغلب این کباب ها ترکیبات سمی مشاهده شده و این مطالعه نشان داد که مهمترین ترکیب سمی بنزوپایرن در اغلب این نمونه های کباب وجود دارد. این محققان توصیه نمودند که حرارت برای پخت از شعله به تابشی یا غیر مستقیم تغیر یافته و منبع حرارت بجای پایین در بالا تعبیه شود تا در هنگام ریزش چربی فرایند سوختن و تولید این ترکیبات مضره اتفاق نیافتد. منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام لینک مستقیم : http://peigham.ir/shownews.aspx?id=107277