کد خبر : 110030       تاریخ : 1398/05/17 15:28:15
اداره ارشاد مسئول پرداخت مطالبات دانشگاه فرهنگ و هنر است/ دانشگاه علمی و کاربردی سند راهبردی استان را تدوین می کند
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان بوشهر:

اداره ارشاد مسئول پرداخت مطالبات دانشگاه فرهنگ و هنر است/ دانشگاه علمی و کاربردی سند راهبردی استان را تدوین می کند

پیغام: رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان بوشهردرخصوص پرداخت تعهدات معوق دانشگاه فرهنگ و هنر و حق التدریس اساتید گفت: دانشگاه فرهنگ و هنر یک مرکز دولتی و وابسته به وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی است و تمام مطالبات مدرسان این مرکز به عهده این اداره کل است .

به گزارش «پیغام» حسین اسکندری درنشستی که به مناسبت گرامیداشت ۱۷ مردادماه روز خبرنگار برگزار شد  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اداره ارشاد استان باید جوابگوی مطالبات مدرسان این دانشگاه باشد و ما هم به عنوان شاخص نظارتی پیگیری و گوشزد می کنیم اما در بدبینانه ترین حالت مدرسان می توانند از مراجع قانونی پیگیر حق و حقوقشان باشند.

وی با بیان این که دانشگاه علمی و کاربردی، دانشگاهی در جهت ارتقاء کیفیت آموزش های مهارتی، شغلی و کارآفرینی در جامعه است، افزود: در این دانشگاه آموزش های لارم به دانش آموختگانی داده می شود تا بتوانند در عرصه های مختلف گره ای از مشکلات جامعه باز کنند وبه روز باشند و کنش گری خوبی  درجامعه ارائه کنند.

اسکندری با بیان این که تلاش کردیم هدف اصلی را بر کیفیت آموزش های مهارتی بگذاریم،گفت: در مدتی که توسعه کمی این مرکز از توسعه کیفی سبقت گرفته بود الویت را بر ارتقا کیفیت آموزش های مهارتی از جمله کیفیت کتابهای درسی و برنامه ریزی آموزشی گذاشتیم .

وی تقویت زیر ساختها را یکی دیگر از برنامه های این مرکز عنوان کرد و بیان داشت: تجهیزات آموزشی، برگزاری کارگاه های آموزشی، احداث ساختمان های آموزشی  وایجاد محیط کار از خط قرمزها این مرکز است.

مراکز علمی و کاربردی در چهار سطح یک تا چهار فعالیت دارند

وی با بیان این که این مراکز در چهار سطح یک تا چهار فعالیت دارند، فزود: مراکز سطح یک و دو از خدمات و تسهیلات ویژه برخوردارمی شوند و به مراکز 3 و 4 هشدار داده می شود که خودشان را ارتقاء دهند.

اسکندری خاطر نشلن کرد: صلاحیت 500 مدرس در کمیته های علمی  مورد بازبینی قرار گرفت و 20 درصد از این مدرسان که صلاحیت علمی آنها تایید نشده بود،با این مدرسان قطع همکاری شد.

130 کدرشته محل در دانشگاه علمی و کاربردی تدریس می شود

وی با بیان این که در سال جاری تعداد کد رشته محل ها در این مراکز کاهش یافته است، گفت:  در سال گذشته 286 کدرشته محل در این مرکز تدریس شده است که با تمرکز بر ظرفیت های بومی استان بوشهر به 130 کد رشته محل کاهش یافت.

اسکندر اذعان داشت: با توجه به تعطیلی 9 مرکز این واحد دانشگاهی هم اکنون 14 مرکزفعال در استان بوشهر داریم، که از مهرماه امسال دانشجو می پذیرند.

وی در ادامه همچنین به راه اندازی ۲ مرکز علمی کاربردی در زیرمجموعه جهاد دانشگاهی اشاره کرد و خاطر نشان کرد: همچنین یکی از مراکز دولتی پس از تعیین تکلیف و واگذاری به بخش خصوصی با قابلیت پذیرش دانشجو در رشته های عکاسی، کامپیوتر، گرافیک و روابط عمومی امیدواریم  تا مهرماه  امسال زمینه جذب دانشجو در این مرکزها فراهم شود.

وی در ادامه یادآور شد: دانشگاه علمی و کاربری تنها دانشگاهی است که  به محیط کار مجهز شده است که درهمین زمینه این مرکز به دانش آموخگان خود برای ارائه مهارت شان 50 میلیون تسهیلات با کارمزد 2 درصد پرداخت می کند.

راه اندازی دانشگاه علمی و کاربردی در مناطق صنعتی

اسکندری با بیان این که توسعه مراکز دانشگاهی در دستور کار است، افزود: تلاش می کنیم مراکز علمی و کاربردی در جوار صنعت  محیط کار را تاسیس کنیم  و فراخوان دادیم که هر صنعتی که نیازمند ارتقا مهارت جوانان شاغل خود هستند این مرکز آمادگی لازم برای آموزش مهارت های شغلی متناسب با کارکنان و داوطلبان اشتغال در مراکز صنعتی را دارد.

وی با بیان این که با صنایع مستقر در استان جهت توسعه کارآفرینی همکاری خوبی داشتیم، افزود: در همین راستا،تفاهم نامه ای برای برگزاری دوره های مشترک در جهت مهارت افزایی با پارس جنوبی در سال 96 منعقد شده است.

اسکندری در ادامه به نقش آموزش های مهارتی برای جوانان  در رفع معضل بیکاری اشاره کرد و گفت: توسعه کارآفرینی  یکی از الویت های مهم این دانشگاه جهت رفع بیکاری در جامعه و توسعه اشتغال جوانان است.

راه اندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی در تمام مراکز تا پایان امسال

رئیس مرکز علمی و کاربردی استان بوشهر از راه اندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی در تمام مراکز تا پایان سال98 خبر داد و افزود: در این دانشگاه ها امسال استارتاپ های استفاده از پوست میگو و اهمیت خرما استان بوشهر برگزار می شود.

وی با بیان این که سند راهبردی استان بوشهربه دانشگاه علمی و کاربردی استان واگذار شده است، خاطر نشان کرد: در ستاد علمی و فن آوری که متشکل از روسای همه دانشگاه ها و استاندار است به مرکز علمی و کاربردی استان بوشهر ماموریت داده شده که سند راهبردی استان را تدوین کند و این اتفاق برای نخستین بار در کشور رخ داده است.

وی اذعات داشت: 10 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد57 درصد دانشجویان در دوره کاردانی و 43 درصد در دروه کارشناسی می باشند.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی استان بوشهربا اشاره به این که یک هزار و 450 مدرس در این دانشگاه فعالیت دارند، گفت: برای جذب مدرسان فراخوان به صورت سالانه برگزار می شود و اساتیدی که دارای شرایط موجود در فراخوان باشند پس از تایید صلاحیت در کمیته علمی و اخذ حدنصاب نمره علمی،کد مدرسی برای اساتید صادرمی شود و این کد یکساله و قابل تمدید است.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=110030

نظـــرات شمـــا