کد خبر : 129069       تاریخ : 1400/05/04 13:11:12
 بستری بیماران در راهروهای بیمارستان‌ها
کرونا در بوشهر پا پس نمی کشد

بستری بیماران در راهروهای بیمارستان‌ها

پیغام: استان بوشهر از نظر زیرساخت‌های درمانی وضعیت خوبی ندارد و همین ضعف باعث شده تا علی‌رغم اینکه تقریباً همه مراکز درمانی به بخش کرونا اختصاص یافته، باز هم جای خالی برای بستری بیماران کرونایی پیدا نشود.

پیغام: استان بوشهر از نظر زیرساخت‌های درمانی وضعیت خوبی ندارد و همین ضعف باعث شده تا علی‌رغم اینکه تقریباً همه مراکز درمانی به بخش کرونا اختصاص یافته، باز هم جای خالی برای بستری بیماران کرونایی پیدا نشود.

به گزارش «پیغام»، این روزها در برخی از بیمارستان‌های استان بوشهر با توجه به افزایش موارد بستری، به دلیل اینکه تعداد بیماران از تعداد تخت‌های بخش‌ها بیشتر است، برخی از بیماران در راهروهای بیمارستان‌ها بستری شده‌اند.

چند روزی است که تعداد بیماران بستری بالای ۵۰۰ نفر است و حتی روز یکشنبه (3مردادماه ) این تعداد به ۵۸۲ نفر رسید که از ابتدای شیوع این بیماری رکورد در تعداد بستری در استان محسوب می‌شود.

استانی که به عنوان قطب اقتصادی و انرژی کشور شناخته می‌شود، نباید با کمبود تخت درمانی روبرو باشد؛ کاری که سال‌ها پیش باید در دستور کار قرار می‌گرفت و نگرفت و حالا در این شرایط سخت نتیجه کم‌کاری‌ها را می‌بینیم.

  

بیمارستان صحرایی پاسخگو نیست

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر می‌گوید: در همین روز‌ها ۱۷ تخت به بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر اضافه شده و بیمارستان سلمان فارسی(تامین اجتماعی) هم ۷۰ تخت آماده کرده است و باید نیرویش تامین شود.

سید مجید حسینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران ادامه داد: ابتدا ۵۹۶ تخت برای بخش‌های کرونایی در نظر گرفته شد، اما با وجود افزایش بیماران به این تعداد افزوده شده، طوری که امروز ۶۵۵ برای بستری شدن بیماران کرونایی در استان داریم.

او ادامه می‌دهد: بیمارستان صحرایی با توجه به گرمای شدید بوشهر پاسخگو نیست و با کمبود نیرو تخصصی و اکسیژن هم رو به رو خواهیم شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهرعنوان می‌کند با این گرما بیمارستان‌های با سازه بتنی هم برای خنک کردن ساختمان مشکل دارند دیگر چه برسد به بیمارستان صحرایی که درچادر باید برپا شود.

حسینی بیان می‌کند:به علت افزایش بیماران کرونایی امکانات بیمارستان‌ها به درمان این بیماران سوق یافته و فقط عمل‌های جراحی اورژانسی انجام می‌گیرد.

او درباره کمبود دارو‌های کرونایی هم این طور می‌گوید: با توجه به افزایش بیماران، همه نقاط کشور از جمله استان بوشهر با کمبود برخی دارو‌ها و حتی سرم رو به رو شده، زیرا تقاضا بیشتر از عرضه است.

  

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان می‌کند: اکنون داروی اکتمرا در بوشهر کم است، اما با کمبود رمدسیویر، کمتر مواجه هستیم. البته در تمام کشور کمبود این دارو به علت نقص فنی کارخانه تولید کننده وجود داشته است.

به گفته حسینی، بیمارستان‌های استان به علت برخی مسائل از جمله انجام نشدن جراحی‌ها با کمبود درآمد روبه رو هستند، به همین علت برای تامین دارو مشکل دارند، اما دارو‌های کرونایی در داروخانه‌های شبانه روزی موجود است تا مردم بتوانند تهیه کنند.

او همچنین می‌گوید: برای جبران کمبود سرم به زودی ۱۰۰ هزار سرم وارد استان می‌شود و در اختیار بیمارستان‌های دولتی و خصوصی قرار می‌گیرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معتقد است راه مقابله با کرونا، درمان نیست، فقط پیشگیری و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است.

 کمبود داروهای کرونا در این استان نداریم

همچنین معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در خصوص کمبود داروهای بیماران کرونای در بوشهر می گوید: این استان به غیر از آمپول تخصصی "اکتمرا" که به صورت سهمیه‌ای در کشور توزیع می‌شود؛ هیچ مشکل و کمبودی در زمینه تامین دارو های بیماران مبتلا به ویروس کرونا ندارد.

دکتر یحیی رضایی در گفت و گو با ایرنا می افزود: در این ارتباط بیمارستان‌های استان بوشهر نیز براساس ظرفیتی که دارند، دارو می‌گیرند و مابقی نیاز این استان برای دسترسی بهتر بیماران در اختیار بخش خصوصی قرار می‌گیرد.

به  گفته این مقام مسئول داروهای تخصصی مربوط به بیماران مبتلا به کرونا دراختیار داروخانه‌ها است و هیچ بازار آزادی در این بخش وجود ندارد.

  

رضایی یادآور شد: در زمان حاضر به غیر از آمپول تخصصی "اکتمرا" در زمینه تامین مابقی داروها هیچ محدودیتی وجود ندارد و براساس نیاز وارد استان بوشهر می‌شود.

وی در باره قیمت برخی از داروهای تخصصی کرونا اضافه کرد: قیمت داروی رمدسیویر به صورت آزاد ۷۰۰ هزار تومان و بستگی به نوع بیمه بین ۲۱۰ تا ۵۰ هزار تومان در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با رد هر گونه کمبود دارو در این استان گفت: هرچند ممکن است به صورت لحظه‌ای در یک داروی خاص با کمبودی روبرو شویم اما تلاش شده مطابق سهمیه و نیاز این استان داروی مورد نیاز بویژه داروهای تخصصی کرونا اقدام شود تا کمبودی در این زمینه احساس نشود.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=129069

نظـــرات شمـــا