کد خبر : 150734       تاریخ : 1401/10/27 21:14:10
۳۵ میلیارد بدهی مخابرات از مشترکان/مردم نگران دکل های مخابرات نباشند
مدیر شرکت مخابرات منطقه بوشهر:

۳۵ میلیارد بدهی مخابرات از مشترکان/مردم نگران دکل های مخابرات نباشند

پیغام: مدیر شرکت مخابرات منطقه بوشهر میزان مطالبات مخابرات استان را ۳۵میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: از این میزان۲۱ میلیارد تومان مربوط به دستگاه های دولتی و مابقی مربوط به بخش خانگی است.

 به گزارش" پیغام"، علی مهرپویا روز سه شنبه ۲۷ دی ماه در نشست " یکشنبه های پاسخگویی" که در سالن کوثر استانداری بوشهر برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار "پیغام" «درخصوص نگرانی مردم ازاحتمال خطرات ناشی از پرتوها و تشعشعات منتشرشده از دکل‌های مخابراتی در منازل مسکونی و اینکه حتی به دلیل مجوز قضایی از سوی مخابرات، امکان شکایت از مردم گرفته شده، اظهار داشت: مردم نگران دکل های مخابراتی نباشند چرا که تاکنون هیچ مرجعی در وزارت بهداشت درباره خطرناک بودن دکل های مخابرات سندی منتشر نکرده و جای نگرانی نیست.

وی در ادامه خاطرنشلن کرد:برای سیگنال دهی آنتن های موبایل، باید دکل ها در مجاورت مناطق مسکونی نصب شود و نصب شان در خارج شهر کاربرد لازم ندارد، از این رو مرجع قضایی هم با توجه به اهمیت تقویت آنتن دهی و پاسخ به نیاز مردم، حکم قضایی برای نصب دکل صادر کرده است.

مهرپویا درادامه با بیان اینکه مشترکان بوشهری هر ۶ ماه یکبار قبوض تلفن خود را پرداخت می کنند، اظهار داشت: مخابرات یک شرکت خصوصی است که از محل درآمدهای خود هزینه ها را پوشش می دهد و به موقع پرداخت نشدن قبوض تعمیرات و نوسازی ها را دچار مشکل می کند.

وی در ادامه با بیان اینکه با ۶ شهرداری در استان برای اجرای پروژه های پایش تصویری توافق شده است، افزود: این پروژه با اعتبار۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در تامین و تضمین امنیت اجتماعی کمک بزرگی خواهد کرد.

مهرپویا به تحت پوشش قراردادن ۲نقطه در مسیر جم به کنگان به تلفن همراه اشاره کرد و گفت: این پروژه در چند سال گذشته متوقف شده بود که اکنون در مرحله نهایی شدن است.

وی با بیان اینکه ۵۵ درصد مردم استان از خدمات اینترنت مخابرات استفاده می کنند، بیان داشت: از ابتدای امسال تاکنون به ۶ هزار مشترک ADSL خانگی،۸۰۰مشترک FTTH و فیبرنوری خانگی و ۶۰سرویسVDSL خدمات به مشترکان ارائه داده است.

مدیر شرکت مخابرات منطقه بوشهر با بیان اینکه بیش از ۹۰ هزار متر کابل مسی در استان به سرقت رفته است، گفت: این طور نیست که معادل کابل به سرقت رفته سیم جایگزین می شود، در واقع نیاز است برای جلوگیری از قطع و حفظ امنیت از کابل بیشتر استفاده‌ شود.

وی به آبونمان قبض تلفن اشاره کرد و گفت: در حال حاضر خطوط تلفن ثابت  درمرکز استانها ۱۵ هزار تومان، سایر شهرها ۱۰ هزار تومان و روستاها با همان نرخ قدیمی۱۰۰ تومان است.

مهرپویا اضافه کرد: هزینه آبونمان در مراکز استانها ۳۳۳۳ دقیقه تماس تلفن ثابت با تلفن ثابت درون استانی یا ۴۵۴ دقیقه تماس از تلفن ثابت به تلفن ثابت خارج از استان و یا ۴۲۰ دقیقه تماس تلفن ثابت با تلفن همراه به مشترکان داده می شود.

مدیر شرکت مخابرات منطقه بوشهر درخصوص توسعه زیرساخت ها در استان گفت: ۱۶۹ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در سال جاری سرمایه گذاری شده که ۶۰ میلیارد تومان برای توسعه شبکه فیبر نوری در استان تصویب شده است و پیش بینی می شود این طرح قبل ازپایان سال اجرایی شود.

وی با اشاره به اتصال ۱۰۰ درصدی مراکز مهم استان از طریق فیبر نوری اضافه کرد: در زمان حاضر تمام مراکز شهرستان‌ها و شهرهای استان بوشهر از طریق فیبر نوری به هم متصل هستند.

وی با بیان اینکه تمام روستاهای بالای ۲۰خانوار استان تحت پوشش شبکه ارتباطی مخابرات است،افزود: هم اکنون ۱۷۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در بخش خانگی و دستگاه های اجرایی ایجاد شده است.

مدیر شرکت مخابرات منطقه بوشهر با بیان اینکه مخابرات تنها شرکت ارائه دهنده خدمات ADSL به مشترکان فیبرنوری است، افزود: در حاضر ۵هزار و ۵۰۰ مشترک در استان ازخدمات اینترنت بر بستر فیبر نوری استفاده می کنند.

مهرپویا خاطر نشان کرد: درحاضر ۳۰۰ هزار تلفن ثابت، چهار هزار و ۵۰۰ شماره تلفن در بستر شبکه فیبر نوری است که ۲۵هزار شماره تلفن قابل گسترش است.

وی با بیان این که استان بوشهر در مصرف اینترنت همراه از استان‌های برتر کشور است،گفت:  در استان بوشهر یک میلیون و ۱۰۰هزار سیم کارت فعال وجود دارد.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=150734

نظـــرات شمـــا