حسن محدث زاده
استاندار بوشهر در نشست اخیر خود با اصحاب رسانه گفته "مهلت جذب اعتبارات تا پایان شهریورماه است. مدیرانی که در جذب منابع ملی ضعیف باشند و موجب برگشت اعتبار شوند، قطعا به رسانه ها معرفی می شوند. به مدیران هم گفتهام، فردی که در این خصوص ضعیف باشد، نام وی رسانهای می شود تا خبرنگاران با وی برخورد کنند و پوستش را قلفتی بکنند!"
در این نوشتار بر این گفته، ۳ نکته میگذرد:
۱ همیشه گفتهاند و شنیده ایم که پیشگیری بهتر از درمان است. حال اگر استاندار دلش به حال اعتبارات ملی میسوزد (که قاعدتا باید همین طور باشد) و به نقش رسانه در جذب آن، ایمان و اعتقاد دارد، به جای آنکه بنشیند تا اعتباری بمیرد و مسئولی را رسوا و تنبیه کند، پیش از آن، اطلاعات بودجههای ملی همه دستگاههای اجرایی و طریقه جذب آن را در اختیار رسانهها قرار دهد که مدیران را به پاسخ و چالش بکشند تا نتوانند از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند.
گیریم پس از پایان فصل اعتبارات، فلان مدیر را هم معرفی کردید و رسانهها هم به تعبیر شما، پوست او را قلفتی بکنند، این برای مردم استان پول میشود؟ نهایتا فلانی میرود و بهمانی میآید و باز روز از نو و روزی از نو...
پیشگیری بهتر از تنبیه است.
۲ شما را به عنوان مدیر ارشد استان منصوب کردهاند تا بر کار بقیه مدیران نظارت کرده و با مسئول کاهل و روزمرهزده برخورد کنید. تنبیه و توبیخ و عزل، کار شماست نه رسانه. شاید این هم بخشی از پروژه مردمیسازی دولت است!
۳ در سفر دوم هیات دولت به استان در اسفند سال گذشته، معاون اجرایی رئیس جمهور بیآنکه نامی از کسی ببرد، از تشویق ۵ مدیر موفق و برکناری ۵ مدیر ضعیف استانی خبر داد.
از آن گفته، حدود ۶ ماه میگذرد اما همچنان اسامی مدیران ضعیف ارزیابی شده توسط نهاد ریاست جمهوری، مستور و مسکوت مانده است. امیدواریم سرنوشت وعده استاندار بوشهر به سرنوشت ادعای استاندار سابق تهران و معاون فعلی رییسجمهور دچار نشود.

منبع:
پایگاه خبری تحلیلی پیغام
لینک مستقیم :
http://peigham.ir/shownews.aspx?id=157792