طرز تهیه کیک پسته ای
طرز تهیه کیک پسته ای در ادامه بخوانید
كدخبر: 108674
1398/02/25

مواد لازم برای تهیه کیک بسته ای

 
 هل نرم شده ۳/۴ قاشق مرباخوری 
 بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری 
روغن   ۱/۴ لیوان
شکر نرم شده  برای تزئین 
بیسکوئیت ساده گندم نرم شده ۱ لیوان
پسته نرم شده ۲ لیوان
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ لیوان
 

 تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب بزنید. سپس بیسکوئیت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر، هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط نمایید.

مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود. کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین کنید.

 

منبع: