فرمانده انتظامی شهرستان تنگستان خبر داد:
قاتل فراری در دلوار دستگیر شد
پیغام:فرمانده انتظامی شهرستان تنگستان گفت: فردی که در کنارتخته شهرستان کازرون استان فارس فردی را به قتل رسانده و متواری شده بود حین فرار به خارج از کشور در بندردلوار این شهرستان شناسایی و دستگیر شد.
كدخبر: 111444
1398/08/28

به گزارش «پیغام»، سرهنگ کارآگاه حسین خواجه بیان کرد: سه‌شنبه ۲۱ آبان در شهر کُنارتخته شهرستان کازرون استان فارس فردی ۴۵ ساله با شلیک اسلحه شخصی به نام «ب» را به قتل رساند و متواری شد.

او افزود: این متهم شبانه وارد دلوار شده بود تا به صورت مخفیانه و غیرقانونی از کشور خارج شود که بلافاصله پلیس او را شناسایی و دستگیر کرد.

به گفته فرمانده انتظامی شهرستان تنگستان، متهم دستگیر شده ضمن اعتراف به بزه ارتکابی علت آن را اختلاف شخصی با مقتول عنوان کرد.

سرهنگ خواجه گفت: پس از دستگیری متهم و هماهنگی با خانواده او، اسلحه به کار رفته در حادثه به پلیس و مقام قضایی تحویل داده شد.

منبع: