به گزارش «پیغام»؛ محمد تقی منوچهری با بیان اینکه یکی از قطبهای تولید گوشت مرغ در کشور استان بوشهر است اظهار داشت: در این استان 217 مرغداری فعال است که در هر دوره 6.5 میلیون قطعه جوجهریزی میکنند.
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر ظرفیت جوجهریزی واحدهای مرغداری استان بوشهر در سال افزون بر ۲۱ میلیون قطعه جوجه دانست و بیان کرد: سال گذشته در ۲۱۷ مرغداری استان بوشهر ۳۸ هزار تن گوشت مرغ تولید و به بازار عرضه شد.
وی با اشاره به تکمیل حلقههای مهم تولید گوشت مرغ در استان بوشهر خاطر نشان کرد: علاوه بر ۲۱۷ واحد مرغداری، کشتارگاه، تولید جوجه یک روزه و مرغ مادر در استان بوشهر تولید میشود که نیازمندیهای این واحدها تأمین میکنند.
منوچهری، با بیان اینکه کمبود گوشت مرغ در استان بوشهر وجود ندارد خاطر نشان کرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۸ کیلوگرم است که تولید گوشت مرغ در واحدهای مرغداری جوابگوی نیاز استان است.
وی، از توزیع روزانه بیش از ۱۰۵ تن گوشت مرغ در بازار استان خبر داد و گفت: اکنون قیمت گوشت مرغ در بازار استان بر اساس قیمت تعیین شده هر کیلوگرم ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان عرصه میشود.
رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان در فروردین ماه را افزون بر ۱.۸ میلیون قطعه جوجه دانست و بیان کرد: بین ۱۳ تا ۲۰ اردیبهشت ممکن است به سبب زمان جوجهریزی وقفهای در عرضه گوشت مرغ ایجاد شود ولی از ۲۲ اردیبهشت این مشکل برطرف میشود.
منوچهری، میزان تولید گوشت مرغ در فروردین را سه هزار تن دانست و تصریح کرد: میزان توزیع نهادههای واحدهای مرغداری مطلوب است و نهاده ذرت و سویا براساس درخواست مرغداریها از طریق سامانه تهیه و توزیع میشود.
وی از راهاندازی نخستین واحد تولید مرغ مادر گوشتی خبر داد و تصریح کرد: با افتتاح این پروژه 3 میلیون قطعه جوجهریزی در هر دوره فراهم شده و وابستگی واحدهای مرغداریهای استان بوشهر به تامین جوجه یکروزه از دیگر نقاط قطع کرده است.