به گزارش «پیغام» عبدالرحیم افروغ در این آیین گفت: شعر و ادبیات عرصه اثرگذاری در جامعه بشری است که میتواند انقلاب روحی را در انسان ایجاد کند.
وی کارکرد انجمن شعر و ادب را نقشی عینی و موثر بیان کرد و افزود: انجمن باید به یک محفل ادبی تبدیل شود تا فعالان این حوزه بتواند در فضایی صمیمی به فعالیت بپردازند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه اعضای جدید انجمن شعر و ادبیات داستانی بوشهر ۲ سال عهدهدار این مسئولیت هستند، بیان کرد: نفرات انتخاب شده باید با راهبری رسالتها را اولویتبندی و در زمان تعیین شده اجرا کنند.
وی عنوان کرد: انجمن باید علاوه بر حمایت از نخبگان پیشکسوت شعر و ادب، به استعدادیابی، آموزش، شاگردپروری و توانمندسازی نیز توجه ویژه داشته باشد.
افروغ ادامه داد: سوگواره شعر عاشورایی تشان جایگاه خود را در استان مشخص کرده و با توجه به بالا بودن سطح کیفی آثار ارسالی، ظرفیت برگزاری این رویداد در عرصه منطقهای و ملی فراهم است.
وی اظهار کرد: ارسال آثار از ۳۰ استان کشور به جشنواره داستان کودک و نوجوان رضوی نشاندهنده وجود یک شبکه ملی در این حوزه است که توجه به این موضوع مهم الزامی است.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر نیز گفت: انجمن شعر و ادبیات داستانی بوشهر تحت عنوان موسسه به ثبت رسیده و دارای اساسنامه تعیین شده و قالب مشخص فعالیت است.
وحید حیدری اظهار کرد: با توجه به سابقه دیرینه شعر و ادب در استان، انجمن باید پویا و فعال باشد تا در جامعه به ویژه بین جوانان و نوجوانان تاثیر ایجاد کند.
وی در ادامه به معرفی کاندیدای انجمن شعر و ادبیات داستانی بوشهر پرداخت و نحوه برگزاری انتخاب را تشریح کرد.
پس از برگزاری انتخابات سیروس فتحی، مصعب یحیایی و محمدرضا احمدیفر به ترتیب به عنوان رئیس، نائب رئیس و عضو جدید انجمن شعر و ادبیات داستانی استان بوشهر انتخاب شدند.