به گزارش «پیغام»، اکبر پورات در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: از آغاز فعالیت انتخابات در استان به هیات اجرایی ، دست اندرکاران و مدیران انتخابات و همچنین اقشار مردم از طریق فضای مجازی آموزشهای لازم داده شده است.
وی از تشکیل ستاد انتخابات در بوشهر خبر داد و گفت: در همین راستا با تشکیل ۵ جلسه ۶۶ مصوبه برای اجرای برنامه ها و تهمیدات لازم برای برگزاری انتخابات انجام شد.
پورات اظهار داشت: برای اولین بار ۴ پژوهش دانشگاهی مربوط به ادوار گذشته انتخابات جمع آوری و به وزارت کشور ارسال شد.
رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر به برگزاری همایش ویژه مسولان انتخابات استانداری ها و هیات نظارت سراسر کشور در جزیره خارگ اشاره کرد و گفت: این آموزش ها ادامه خواهد داشت و به زودی همایش های دیگری در راستای انتخابات در نقاط مختلف کشور برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شبکه فیبر نوری در ستاد انتخابات و فرمانداریها انجام شده است ، بیان داشت: با انعقاد تفاهم نامه ای با مخابرات و تامین اعتبار از 11 بخشداری در استان که در شبکه فیبر نوری مشکل داشتند اکنون به ۷ بخشداری رسیده است.
پورات با بیان اینکه ۴۹۳ داوطلب در ۴ حوزه انتخابیه در پیش ثبت نام انتخابات در استان شرکت کردند، گفت: در مرحله نهایی ثبت نام ۲۶۴داوطلب از ۴ حوزه انتخابیه انجام شد.
وی به نتیجه هیات اجرایی در استان اشاره کرد و افزود: در حوزه انتخابیه بوشهر، گناوه، دیلم و خارگ از ۹۳ داوطلب ۶۰ نفر تایید صلاحیت، ۵ نفر رد صلاحیت و ۲۰ نفر احراز صلاحیت شدند و ۸ نفر انصراف دادند.
پورات همچنین به حوزه انتخابیه دشتستان اشاره کرد و بیان داشت: در این حوزه انتخابیه از ۴۹ داوطلب، ۲۴ نفر تایید ۶ نفر رد صلاحیت ،۱۸ نفر عدم اجرا صلاحیت شدند و یکنفر انصراف داده است.
رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر خاطرنشان کرد: در حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان از ۵۲ داوطلب ۳۳ نفر تایید صلاحیت، ۹ نفر رد صلاحیت و ۱۰ نفر عدم احراز صلاحیت شدند .
پورات به حوزه کنگان، دیر، جم و عسلویه اشاره کرد و افزود: از ۷۰ داوطلب ۳۶ نفر تایید صلاحیت، ۲نفر رد صلاحیت و ۳۰ نفر عدم احراز شدند و ۲نفر نیز انصراف دادند.
وی با بیان این که بیشتر رد صلاحیت ها بر اساس بند ۹ ماده ۳۱ قانون انتخابات به دلیل نقص مدارک و نداشتن سابقه اجرایی بالای پنج سال بوده است، گفت: در روز گذشته با اعلام هیات های اجرایی انتخابات مجلس از ۴ حوزه انتخابیه ،۶۰ درصد داوطلبان تایید صلاحیت شدند و 40 درصد تایید صلاحیت نشده اند.
پورات در ادامه بیان داشت: از بین داوطلبان ٢٣٩ نفر معادل ٩١ درصد آقایان و ٢۵ نفر معادل ٩ درصد بانوان بودهاند.
رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر به انتخابات مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد: و افزود : ۴ نفر در این حوزه ثبت نام کردند که دو نفر در فرمانداری بوشهر و ۲ نفر دیگر در قم و وزارت کشور ثبت نام خود را انجام داده اند.
وی به صندوق های اخذ رأی اشاره کرد و افزود: ۸۲۳ صندوق اخذ رأی در شعب استان بوشهر پیش بینی شده که ممکن است از این میزان بیشتر و یا کمتر شود.
رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر همچنین افزود: داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که صلاحیت آنها تایید یا احراز نشده، به مدت چهار روز ( از تاریخ ۲۱ تا ۲۴ آبان ماه) از ساعت ۸ تا ۱۸ فرصت دارند اعتراض خود را به صورت غیر حضوری در سامانه ستاد انتخابات کشور ثبت کنند.