رسول سعادت نیا- وکیل پایه یک دادگستری
عنوان یاداشت، «بگیر تخت بخواب ما بیداریم» آخرین پیامک سرباز وطن، شهید "محمدمهدی شاهرخی فر" عضو پدافندی ارتش ایران زمین با دوستش در هنگامه زوزه ی پرتابه ی رژیم صهیونیستی بر آسمان میهن است.
پیامی که با رنگین شدن خاک ایران بانو به خون سرخ او و سه همرزمش، مِهرشان بر دل ها مُهر داغ نهاد و جان ها به برافراشتگی درفش کاویانی و نگاهداریشان از مرزها با پرکشیدن تیر جانشان از چله کمان آرشیشان به خروش آمد.
پیامی که نه تنها نشان از رشادت و دلیری سربازان سرافراز بوده که به روشنی بیانکر تعهد و مسئولیت پذیری نگهبانان امنیت شهر و شهروندان این سرزمین است.
امنیتی که دم به دم آن مدیون و مرهون بیداری و هوشیاری مرزبانان خطه پهلوان پرور و آریوبرزن های بسیار می باشد.
امنیتی که آرامش و آسایش تک تک شهروندان را در پی داشته و در جهان امروزی، سرآغاز و ضامن هرگونه توسعه و پیشرفت است.
زیرا در جهان امروزی استثمار و بردگی به شکل مدرن نمودار شده و دولت های قدرتمند با جنگ افروزی در کشورهای جهان سوم، علاوه بر ویرانی و عقب نگاهداشتن مردم که با ناامن نمودن آن کشورها، موجبات مهاجرت ناگزیری نخبگان آن سرزمین ها را نیز مهیا می کنند و از این رهگذر نخبگان آنان را به گونه ای و شهروندان سرزمین های جنگ زده را به گونه ای دگر به استثمار و بردگی وامی دارند و در پی جنگ و ویرانی؛ به بهانه ی بازسازی ویرانه های خود کرده، ثروت آنان را به یغما برده و فقیرتر و نیازمند ترشان می کنند که مصداق عینی آن را در عراق و افغانستان شاهد بوده ایم.
چون نیک بنگریم یکی از اسباب عمده کوچ نخبگان سرزمین مان به آن سوی مرزها را نیز می بایست در همین سیاست استثماری ابرقدرت ها جست و هرگز نباید در تله جنگ افروزی آنان گرفتار شد.
حاکمران دانا حاکمی است که امنیت سرزمینی خود را برای توسعه و پیشرفت مردمان خود همواره به گونه گون فراهم آورد. و ضمن تقویت بنیه دفاعی کشور هماره صلح طلبی را پیشه نماید که مهمترین عامل پیشرفت هر کشور برخورداری از امنیت و بهرمندی از نخبگان و نیروی های انسانی کارآمد می باشد و چه ارزشمند است در کشوری زندگی می کنیم که به گواه تاریخ هرگز آغازگر جنگی نبوده و در دفاع نیز پهلوانانه پیروز میدان بوده است.
جا دارد در زمانه ای که رژیم صهیونیسم و حامیان آن، جنگ افروزی و استثماری را راهبرد کلان خود کرده اند بیادشان بیاوریم که کورش بزرگ در هفتم آبان سال ١١٩٩ ایرانی برابر با ۵٣٩ پیش از میلاد بدون جنگ و خونریزی شهر بابل را فتح کرد و با رهایی مردمان آن دیار از حاکمان جور، امپراطوری چند ملیتی هخامنشی را بنیان نهاد و با صدور نخستین منشور حقوق بشر، آزادی و آزادگی را به جهان ارزانی داشت.
فتحی که یکی از رویدادهای بزرگ تاریخ بشریت بوده و به عنوان «نماد همبستگی ملت ها و برقراری صلح» ، ثبت در سینه تاریخ شده و هر ساله در روز هفتم آبان با یاد کوروش بزرگ، ارج و پاس داشته می شود .
سترگ حکمرانی که نه تنها برای شهروندان ایران زمین، بانی حقوق شهروندی و حافظ امنیت بود که برای ملیت های تحت حکمرانی خود نیز حقوقی قائل بود که امروز از آن به عنوان «حقوق بشر» یاد می کنند و همه دادخواهان جهان به وجود دادگسترش غبطه و افتخار می کنند.
پانوشت:
🔷 پایگاه خبری عصر ایران؛ در پی حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونی در بامداد شنبه پنجم آبان ۱۴۰۳، شهیدان والامقام سرگرد حمزه جهاندیده، استوار محمد مهدی شاهرخیفر، سرگرد سجاد منصوری و استوار مهدی نقوی از رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از امنیت آسمان ایران اسلامی به شهادت رسیدند.
🔷 ویکی پدیا؛ استوانة کوروش یا منشورِ کوروش لوحی از گِل پخته است که در سال۵۳٨ پیش از میلاد به فرمانِ کوروش بزرگ هخامنشی نگاشته شد.
این استوانه در سال ۱۸۷۹ میلادی (۱۲۵۸ خورشیدی) در نیایشگاه اِسَگیله در شهرِ بابِلِ باستانی توسط هُرمُزد رَسام پیدا شده و در موزة بریتانیا در شهر لندن نگهداری میشود. نامِ دبیر و نگارندهای که از متنِ استوانة کوروش نسخهبرداری کرده قیشتی- مردوک بوده ولی نامِ دبیری که متنِ اصلی را نوشته، مشخص نیست.