مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر:
با نصب سرعتگاه‌ها در راه های استان مخالفیم
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهربا بیان این که از نصب سرعتگاه‌ها در راه های استان مخالفیم، گفت : در حال حاضر ۱۴۵ پروژه با اعتبار۲۱۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری در استان بوشهر فعال است.
كدخبر: 178707
1403/09/28

به گزارش «پیغام»؛ عبدالکریم اخترشناس در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت حمل و نقل، رانندگان و راهداری در این اداره کل برگزار شد، درجمع خبرنگاران با بیان این که با نصب سرعت‌گاه‌ها مخالف هستیم، گفت: برخی از سرعت‌گاه‌ها در راه‌های استان استاندارد نیست بر همین اساس استانداردهای لازم برای نصب سرعت‌گاه به دهیاری‌ها وشهرداری‌ها اعلام شده است.

وی ادامه داد: در مجموع موافق نصب سرعت‌گاه نیستیم، چون علاوه بر اینکه هزینه بر هستند، نیازمند نگه داری است و امیدواریم فرهنگ رانندگی به جایی برسد که دیگر نیاز به نصب سرعت‌گاه در راه‌های استان نباشیم.

مدیرکا راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر  با اشاره به این که راه‌های بوشهر به واسطه پروژه‌های فعال در آن، به کارگاه سازندگی مبدل شده است، افزود: در حال حاضر ۱۴۵ پروژه با اعتبار۲۱۰۰ میلیارد تومان در استان بوشهر فعال است که بخشی از آنها در دهه مبارک فجر و پایان سال و بخش دیگری در نیمه اول سال آینده افتتاح می شود.

اخترشناس با اشاره به این که بوشهر جزو استان‌های پیشگام در راه دسترسی مناسب روستایی است افزود: پرونده آسفالت راه های روستایی بالای ۵۰ خانوار استان بسته شده و اکنون اولویت روستاهای بالای ۲۰ خانوار است.

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر بیان داشت: ۷روستای باقی مانده بالای ۲۰ خانوار در استان فاقد راه آسفالت داریم که برخی از آنها مثل باغ تاج دشتستان پروژه‌اش فعال و مابقی روستاها پیگیر تامین اعتبار هستیم که درصورت تحقق، استان پیشگام کشور در آسفالت راه دسترسی روستاها خواهیم شد.

وی همچنین از احداث و آسفالت ۴۹ کیلومتر راه روستایی خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۲ پروژه راه روستایی بوشهر با اعتبار۴۳۰ میلیارد تومان در استان دست اجراست.

وی از کاهش ۹ درصدی تصادفات جاده‌ای در هشت ماهه امسال خبر داد و گفت: همچنین تصادفات منجر به فوتی ۱۶ درصد کاهش داشته است.

اخترشناس با بیان این که ۵ هزا رو ۵۰۰ راننده باربر و یک هزار و ۹۵۰ راننده مسافربر در راه‌های استان فعال هستند، افزود: در هشت ماهه امسال ۴ میلیون مسافر و ۷ میلیون تن کالا، بوسیله ناوگان راهداری در استان جابه جا شده است.

وی در ادامه از شروع پروژه اجرای میدان تقاطع چغادک خبر داد و گفت: احداث این تقاطع در دهه فجر امسال با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان کلنگ‌زنی خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ادامه داد: در حال حاضر اقدامات اولیه برای اجرای پروژه انجام شده و پل عابر پیاده سابق که در این مسیر واقع شده بود جمع آوری و پس از اجرای تقاطع، پل عابر پیاده جدید احداث خواهد شد.

وی در ادامه با بیان این که ۵۳ دوربین کنترل سرعت در جاده‌های استان فعال است، افزود: همچنین ۱۹ دوربین نظارت تصویری و ۶ دوربین عکسبرداری فعال است که در هشت ماهه امسال ۱۸ میلیون تردد در سطح محورهای استان به ثبت رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: تاکنون ۱۰ نقطه حادثه‌خیز دراستان برطرف شده و۳ نقطه دیگر در دست اجرا است.

وی بهسازی، روکش و لکه گیری آسفالت ۳۳۰ کیلومتراز راه‌های استان، تعمیر و نصب ۱۷ هزار تابلوهای ایمنی، انتظامی وروشنایی۱۸ کیلومتر جاده‌ای، خط کشی ۴ هزار کیلومتر و نصب ۴۰ کیلومتر نیوجرسی بتنی در راه‌های استان را بخشی از اقدامات انجام شده در حوزه راهداری عنوان کرد.

وی همچنین بهره برداری از روکش آسفالت محور چغادک به بوشهر و بالعکس با ۷۵ میلیارد اعتبار، بهره‌برداری از روشنایی، اجرای نیوجرسی و خط کشی بوشهر به چغادک با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان، بهره‌برداری از تعریض و بهسازی قطعه دوم محور آبدان به دوراهک ( نقطه حادثه خیز ) با اعتبار ۶۳ میلیارد تومان، بهره‌برداری از ابنیه فنی محور دیلم به بهبهان (قبل از روستای عامری) شامل ۹ دستگاه پل با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان، بهره برداری روکش آسفالت میدان بسیج تا پلیس راه گناوه (رفت و برگشت) ۲۲ میلیارد تومان تکمیل رفع ۲۴ نقطه پر تصادف و حادثه خیز ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار را بخشی از پروژه های بهره برداری شده راهداری عنوان کرد.

 

منبع: