رهاورد سفر دولت در بخش راهسازی بوشهر، گشایش محورهای ارتباطی و تکمیل راه آهن
مدیرکل راه و شهرسازی بوشهر گفت: دولت چهاردهم در سفر رئیس جمهور اعضای هیان وزیران به این استان چهار مصوبه با ۳۹ هزار۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای گشایش در پروژه‌های زیر ساختی در بخش راههای ارتباطی و خط آهن شیراز- بوشهر اختصاص داد.
كدخبر: 182409
1403/12/04

به گزارش پیغام؛ اصغر کشوریان در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: این مصوبات شامل تکمیل محور بزرگراهی کوهستانی دالکی به کنار تخته در استان بوشهر، برای اتصال به کریدور شمال به جنوب با عمر ۱۰ سال است که هنوز عملیات اجرایی آن به پایان نرسیده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر ادامه داد: مسیر جاده دالکی – کنارتخته به عنوان دروازه ورودی استان های بوشهر و فارس است و بدلیل کوهستانی بودن مسیر دارای پیچ‌های تند و خطرناکی است و به دلیل ترافیک بالا همواره شاهد حوادث ترافیکی که برخی از آنها منجر به مرگ افراد می‌شود در این مسیر هستیم.

کشوریان گفت: ۲۰ هزار میلیارد ریال توسط دولت برای این پروژه مصوب شده است که از این میزان، ۱۰ هزار میلیارد ریال توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، شش هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و چهار هزار میلیارد ریال نیز از طریق مولدسازی در استان تأمین می‌شود.

وی بیان کرد: احداث باند دوم محور ارتباطی جم – فیروزآباد به طول ۳۴ کیلومتر از مهمترین و راهبردی‌ترین محورهای ارتباطی جنوب کشور به شمار می‌رود که با هدف روان سازی در ترانزیت کالاو مسافر افزایش ایمنی و تکمیل شبکه بزرگراهی در دست اجرا ست.

کشوریان گفت: از کل ۳۴ کیلومتر محور جم – فیروزآباد ۹ کیلومتر آن در استان بوشهر باقیمانده و نیازمند تامین اعتبار است بود که در سفر استانی رئیس جمهور به بوشهر چهار هزار میلیارد ریال برای احداث باند دوم این جاده تصویب شد که دو هزار میلیارد ریال از این میزان اعتبار توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و دو هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ اختصاص خواهد یافت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر اظهار کرد: همچنین در این سفر هیات دولت چهاردهم ۱۰ هزار میلیارد ریال برای راه‌آهن بوشهر - شیراز مصوب کرد که از محل استجازه مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی در سال‌های ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۴ تأمین می‌شود.

کشوریان در باره توسعه کریدور بزرگراهی نوار ساحلی استان بوشهر بیان کرد: کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور به طول یکهزار و ۸۵۰ کیلومتر است که از بندر گواتر سیستان و بلوچستان آغاز و بعد از گذر از استان‌های هرمزگان و بوشهر به استان خوزستان و مرز شلمچه منتهی می‌شود.

وی افزود: طول کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور در محدوده استان بوشهر ۳۹۰ کیلومتر است که تاکنون ۳۲۸ کیلومتر از این محور در این استان به بهره برداری رسیده و تنها ۶۲ کیلومتر آن باقی‌مانده است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت: در این سفر برای این پروژه پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال مصوب شد که از این میزان چهار هزار میلیارد ریال از محل سازمان برنامه و بودجه کشور و یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی تأمین خواهد شد.

کشوریان بیان کرد: این اعتبارات نقشی مهم در توسعه شبکه حمل‌ونقل و بهبود زیرساخت‌های استان بوشهر دارد و اجرای این طرح‌ها به‌طور مستمر مورد نظارت قرار می‌گیرد تا در موعد مقرر به بهره‌برداری برسند.

چهارمین سفر استانی رئیس جمهور و دولت چهاردهم به استان بوشهر که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه سال ۱۴۰۳ انجام شد ضمن اینکه با افتتاح‌ها و بازدیدهای پرشمار و فشرده ای همراه بود برای مردم این استان خیر و برکت‌های دیگری هم داشت که در مجموع ۵۳ هزار میلیارد ۷۶۴ میلیارد تومان و شش میلیارد و ۷۱۴ میلیون دلار اعتبار و تسهیلات در قالب ۳۱ مصوبه از جمله این رهاوردها است.

منبع: