معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر:
تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های عمرانی استان بوشهر است
پیغام: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: این استان متعهد شده است تا بهمن‌ماه، ۸۳ مدرسه با ۵۲۶ کلاس درس و مساحت ۶۸ هزار مترمربع را تکمیل و تحویل دهد.
كدخبر: 184856
1404/01/16

به گزارش پیغام؛ شاهپور رجایی در نخستین نشست شورای اداری استان بوشهر در سال 1404 افزود: با توجه به اهمیت توسعه فضاهای آموزشی، فرمانداران باید با اهتمام جدی، روند تکمیل این پروژه‌ها را تسریع کنند.

وی تصریح کرد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام همچنان از اولویت‌های عمرانی استان بوشهر است و در این ارتباط مدیران دستگاه‌ها باید جذب به‌موقع اعتبارات پایان سال، ارزش افزوده و اعتبارات آلایندگی را در دستور کار قرار دهند.

معاون عمرانی استاندار بوشهر افزود: در راستای نامگذاری شعار سال و تحقق اهداف توسعه‌ای، معاونت عمرانی استانداری بوشهر نقش محوری دارد و لازم است کارگروه‌های زیرساختی و کمیسیون‌های مربوطه، اولویت‌های این حوزه را مدنظر قرار دهند.

رجایی همچنین به اجرای پنجره مدیریت واحد زمین اشاره کرد و گفت: میانگین زمان پاسخگویی در این سامانه ۱۶ روز است که تلاش می‌شود در نیمه نخست سال جاری به کمتر از ۱۰ روز کاهش یابد.

منبع: