تقویت ریشه‌های فرهنگی بین اقوام بوشهری با "فستیوال کوچه"
رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر بوشهر با تأکید بر توجه به تقویت ریشه‌های مشترک فرهنگی هنری اقوام گفت: برنامه فستیوال کوچه باید معرف فرهنگ و ادب اصیل بوشهری باشد، نه اینکه جامعه را دوقطبی کند.
كدخبر: 186004
1404/01/30

به گزارش پیغام؛ شهناز پولادی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به نقش هنرمندان در جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی اظهار کرد: طرح‌ها و برنامه‌های هنری باید همسو با فرهنگ مردم اجرا و برنامه‌ریزی شود در غیر این صورت مشکلات فرهنگی و اجتماعی حادث می‌شود.

وی با اشاره به طراحی و اجرای فستیوال موسیقی کوچه در بافت تاریخی بوشهر بیان کرد: این برنامه که امسال برای چهارمین سال طراحی شده است آثار و تبعاتی در پی داشته است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر بوشهر با تأکید بر توجه به تقویت ریشه‌های مشترک فرهنگی هنری اقوام گفت: برنامه فستیوال کوچه باید معرف فرهنگ و ادب اصیل بوشهری باشد، نه جامعه را دو قطبی کند.

پولادی با اشاره به اهمیت مدیریت درست و تدبیر در حل مسائل، تأکید کرد: شاید پاک کردن صورت مسئله به نظر ساده بیاید، اما برای حل مشکلات باید با دوراندیشی و تدبیر مناسب عمل کرد.

وی در ادامه افزود: فستیوال کوچه در عرصه ملی و بین‌المللی جریانی به راه می‌اندازد که متأسفانه آسیب‌شناسی آن تاکنون به درستی مورد توجه قرار نگرفته است.

پولادی تصریح کرد: مسئولین اجرایی این جشنواره افراد بومی و مسلمان همین مرز و بوم هستند و در گذشته در جلساتی که با آنها برگزار شده ، بر لزوم توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی تأکید داشته‌اند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای بوشهر همچنین بیان کرد: فستیوال کوچه به عنوان یک رویداد فرهنگی‌ باید به‌گونه‌ای اجرا شود که مردم متدین و مذهبی بوشهر را در مقابل ارزش‌‌های ملی جامعه قرار ندهد و از دوقطبی کردن جامعه پرهیز شود و لازمه این جریان، تدبیر و دوراندیشی متولیان فستیوال کوچه را می‌طلبد.

وی اضافه کرد: چیزی که در فستیوال کوچه معرفی می‌شود باید هویت و فرهنگ بوشهر را به درستی نمایش دهد و از ایجاد شکاف‌های اجتماعی جلوگیری کند.

منبع: