برگزاری فستیوال کوچه؛ محک جدی مسؤلان استان بوشهر!
محسن قیصی‌زاده
كدخبر: 186037
1404/01/31

این روزها بحث برگزاری فستیوال «کوچه» در شهر بوشهر از گرمای قلب‌الاسد مرداد هم داغ‌تر است. از یک سو اهالی فرهنگ و هنر با تلاشی بی‌وقفه و پیگیر، سعی در برگزاری این رویداد بزرگ فرهنگی دارند و از دیگرسو مخالفان همیشه دلواپس، بر مانع آمدن و کارشکنی به هر طریق ممکن در مسیر حرکت برگزار کنندگان این فستیوال اصرار می‌ورزند.

بر اساس شنیده‌ها، تاکنون استاندار دولت وفاق به همراه فرماندار هنرمند بوشهر، سرپرست اداره ارشاد و جمعی دیگر از مسؤولان استان با درک فواید و مزیت‌های متعدد و گوناگونی که این فستیوال برای بوشهر به همراه خواهد داشت، به «کوچه» چراغ سبز نشان داده و اعضای بخش خصوصی برگزار کننده را همراهی کرده‌اند.

برگزاری فستیوال «کوچه» علاوه بر بازتاب جهانی نام بوشهر و برندسازی از این نام زیبا و پرآوازه، ایجاد شور و نشاط و تحرک، حفظ و گسترش فرهنگ غنی بومی و میهنی، رونق و رواج گردشگری، ورود سرمایه و به حرکت واداشتن چرخ منافع اقتصادی و… را نیز در پی خواهد داشت و این‌همه، هر فرد عاشق و دوستدار بوشهر را به حمایت از این حرکت شایسته‌ی فرهنگی و مردمی وا می‌دارد، کما این‌که تاکنون بزرگان شهر و اکثر مردم اهل مدارا و منطق بوشهر، به درستی از فستیوال «کوچه» حمایت کرده و برگزاری آن را بی‌صبرانه انتظار می‌کشند.

برگزاری فستیوال «کوچه» را می‌توان یک سنگ محک جدی در راستای ارزیابی قاطعیت، شجاعت و اراده‌ی مسؤولان استان به ویژه استاندار و فرماندار بوشهر در تعهد به سیاست‌های دولت وفاق و جلب رضایت اکثریت مردم این دیار در برابر فشارهای فزاینده‌ی اقلیت تندرو برشمرد.

موج سنگین‌گذر زمان نشان خواهد داد که آیا مسؤولان استان با پایمردی و تأکید بر اجرای فستیوال مردمی «کوچه»، سرودی دیگرگونه از جنس نسیم و موج و عشق آغاز خواهند کرد، یا با کوتاه آمدن در برابر فشار مخالفان شادی و نشاط، گَرد نومیدی و سکوت را در این بندر پیر و خسته خواهند پراکند!

منبع: نسیم جنوب

منبع: