به گزارش پیغام؛ سید حمید سیاسینژاد در گفتوگوبا ایرنا افزود: در مدت یادشده، در ۱۱ مرکز درمانی تامین اجتماعی استان بوشهر، دو میلیون و ۸۵ هزار بار به پزشکان عمومی، متخصص و دندانپزشک و بیش از دو میلیون و ۴۲۲ هزار بار به بخشهای پاراکلینیکی مراجعه شده است.
وی یادآورشد: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان با سه بیمارستان، سه پلیکلینیک، یک درمانگاه تخصصی و چهار درمانگاه عمومی و همچنین ارائه خدمات از طریق ۶۶۹ مرکز طرف قرارداد شامل مراکز دولتی و خصوصی، سهم عمدهای در درمان استان دارد.
سیاسینژاد اظهار داشت: سه بیمارستان تامین اجتماعی استان با ۳۱۰ تخت فعال و با ضریب اشغال ۸۲ درصدی، در سال گذشته به ۳۱ هزار و ۷۶ بیمار خدمات بستری ارائه کردهاند.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر تصریح کرد: طی همین مدت، تعداد ۱۶ هزار و ۵۶۵ عمل جراحی کوچک و بزرگ در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان انجام شد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در تمامی شهرستانها به جز تنگستان مرکز درمانی تامین اجتماعی فعال است، گفت: با افتتاح و بهرهبرداری از درمانگاه تامین اجتماعی دلوار در ماههای آینده، شهرستان تنگستان نیز از خدمات درمانی تامین اجتماعی برخوردار خواهد شد.
سیاسینژاد اضافه کرد: در شهرستان تنگستان، احداث درمانگاه تامین اجتماعی اهرم نیز در دستور کار قرار دارد که امیدواریم این پروژه در سال جاری عملیاتی شود.
وی افزود: پیمانکار پروژه احداث درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان سلمان فارسی مشخص شده و عملیات اجرایی این پروژه با وسعت پنج هزار مترمربع بهزودی آغاز خواهد شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان بوشهر ادامه داد: پیمانکار پروژه احداث درمانگاه تامین اجتماعی شبانکاره نیز انتخاب شده است و با ساخت این مرکز درمانی و راهاندازی درمانگاه دلوار در سال جاری، تعداد مراکز درمانی تامین اجتماعی استان به ۱۳ مرکز خواهد رسید.
وی گفت: ساعت فعالیت پلیکلینیک بوعلی کنگان و پلیکلینیک امام موسی کاظم (ع) برازجان به صورت شبانهروزی و درمانگاه نهم دی دیلم به صورت دو نوبته شده است.
سیاسینژاد افزود: توسعه فضای فیزیکی بیمارستان مهر برازجان، بیمارستان حضرت نبیاکرم (ص) عسلویه و پلیکلینیک بوعلی کنگان در حال پیگیری است و تلاش خواهیم کرد که این مهم در سال جاری به سرانجام برسد.