جواب تند استقلال به آذری جهرمی؛ از خوردن شیرموز لذت ببر!
سخنگوی باشگاه استقلال پاسخ توئیت محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت دوازدهم را داد.
كدخبر: 186208
1404/02/20

به گزارش پیغام به نقل از تسنیم؛ ساعده سیما درباره حواشی مجوز حرفه‌ای باشگاه استقلال اظهار داشت: آنچه وظیفه باشگاه بود انجام و مدارک مورد نیاز بارگذاری شد. هیچ مسئله خاصی وجود ندارد و منتظر تأیید کمیته‌های مربوطه هستیم. از نظر باشگاه استقلال مشکلی در رابطه با بحث مجوز حرفه‌ای وجود ندارد و آنچه مطرح می‌شود شایعه و حواشی برای استقلال است.

وی در مورد وضعیت مذاکره با والتر ماتزاری، سرمربی ایتالیایی گفت: همانطور که در نشست خبری عنوان کردم با چند مربی خارجی از جمله ماتزاری در حال مذاکره هستیم و پس از انتخاب مدیر ورزشی باشگاه با یکی از مربیان خارجی مذاکرات را نهایی می‌کنیم. هواداران به برخی اسامی که مطرح می‌شود، توجه نکنند.

سخنگوی باشگاه استقلال در واکنش به توئیت آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات علیه استقلال خاطرنشان کرد: توئیت‌های ایشان مسبوق به سابقه است و اولین بار نیست علیه استقلال موضع می‌گیرد. متأسفانه ایشان فرق کُری‌خوانی و توهین را نمی‌داند. امیدوارم 3 خرداد که در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی با صنعت نفت آبادان بازی داریم از تماشای دیدار استقلال لذت ببریم و ایشان هم از خوردن شیرموز لذت ببرد!

منبع: