تسهیلات اشتغال زایی به ۴ هزار مددجوی بوشهری پرداخت شد
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: تسهیلات اشتغال‌زایی به چهار هزار و ۱۸۷ مددجوی کمیته امداد این استان پرداخت شد.
كدخبر: 186221
1404/02/21

به گزارش پیغام؛ عباس روشن مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر در جمع خبرنگاران در سالن جلسات این اداره کل از پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به چهار هزار و ۱۸۷ مددجوی کمیته امداد این استان با مشارکت ۱۷ بانک عامل اظهار کرد: از این تعداد ۲ هزار و ۲۵۸ نفر را زنان و هزار و ۸۰ نفر را زنان سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به توجه ویژه کمیته امداد به توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه‌های اشتغال‌زایی، گفت: اشتغال یکی از مؤثرترین راه‌های مقابله با فقر و محرومیت است.

روشن گفت: زمانی که افراد نیازمند صاحب شغل می‌شوند، نه‌تنها عزت‌نفس آنان افزایش می‌یابد، بلکه چرخه اقتصاد خانواده و جامعه نیز تقویت می‌شود.

وی عنوان کرد: اشتغال‌های خرد و کوچک، به‌ویژه برای زنان سرپرست خانوار، نقشی کلیدی در توسعه پایدار دارد و این مشاغل اغلب کم‌هزینه و با بازدهی سریع هستند و می‌توانند به‌سرعت باعث بهبود معیشت خانواده‌های کم‌درآمد شوند.

روشن گفت: کمیته امداد با بهره‌گیری از ظرفیت بانک‌های عامل و برنامه‌ریزی هدفمند، تلاش می‌کند تا زمینه اشتغال پایدار را برای مددجویان فراهم سازد.

منبع: