به گزارش پیغام به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی در این نشست، احمدی زاده ضمن ارائه گزارشی از فعالیتها و برنامههای راهبردی جهاددانشگاهی استان در حوزههای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و کارآفرینی، به بیان نیازهای زیرساختی در بخشهایی همچون آزمایشگاه ژنتیک، مرکز سلولهای بنیادی و شرکتهای دانشبنیان و هستههای خلاق فناور پرداخت.
وی با تأکید بر توانمندیهای جهاد دانشگاهی در زمینه مهارتآموزی و اجرای طرحهای ملی اشتغال، آمادگی کامل این نهاد را برای همکاری با فرمانداری در جهت ارتقای سطح آموزشهای مهارتی، توانمندسازی جوانان، توسعه اشتغال و حمایت از فعالیتهای دانشبنیان اعلام کرد.
فرماندار بوشهر نیز با تقدیر از عملکرد جهاددانشگاهی در سالهای اخیر، از این نهاد به عنوان یکی از بازوهای علمی و اجرایی مؤثر در مسیر توسعه استان یاد کرد. وی با اشاره به اهمیت حمایت از فعالیتهای دانشبنیان و نوآورانه، قول مساعد داد تا از محل منابع تملک دارایی و همچنین ظرفیت مسئولیتهای اجتماعی شرکتهای نفتی مستقر در استان، زمینههای لازم برای تأمین زمین و ایجاد زیرساختهای مورد نیاز برای توسعه پژوهش و فناوری فراهم شود.
مظفری همچنین پیشنهاد داد با همکاری مجموعهها و شرکتهای نفتی مستقر در استان، جلسات تخصصی جهت راهاندازی مراکز پیشرفتهای همچون مرکز سرطان و مراکز پایش سلامت در استان برگزار شود.