رسول سعادت نیا- وکیل پایه یک دادگستری
شبی که صبحی پر از دلهره و دلشوره به همراه داشت و کوچه کوچه، خانه خانه نگرانی موج می زد و شهر ناآرام، بی قرار و بی تابانه در نفیر سرکش پرتابههای نفوذی و دژخیم صهیونی پریشان بود.
شبی که سرمایه های انسانی این کهن خاک چه در گستره دانش هسته ای و چه در ساختار نظامی، به تیر بدخواهان میهن و در شعله ی انفجار، پرکشانه زمین را ترک کردند.
شبی که متجاوزانه به حریم امن آسمان سرزمینمان به بهانه دروغین نزدیک شدن ایران به ساخت سلاح هسته ای تعرض شد و آغازگر ١٢ شبانه روز آتش و خون در میان هر دو سوی نزاع گشت و جانهای نازنین بسیاری از پیکرشان میان دود و موشک و آتش و انفجار بمب، پرپر شد.
شبی که نشان نفوذ بدخواهان میهن بود نفوذی که بارها در نوشتارهای پیشین به رد پایشان در آثار تصمیمات ضد مردمی اشاره رفت و بسیاری از دلسوزان به جلب توجه مسئولین به خطر آنان سخن راندند و قلم فرسودند اما گوشی برای شنوا نبود و شاهد بودیم که در بزنگاه های حساس تصمیم گیری های موثری چون برجام که مذاکره ای بُرد برُد بود حمله ور شدند و همسو با اسرائیل به جان دلسوزانی چون ظریف تاختند و شاهد بودیم به جای مردم داری به کوس قوانین ناسنجیده ای چون مصوبه عفاف و حجاب هی دمیدند تا زمینه ساز نارضایتی گسترده عمومی شوند و مجال رخنه را بیش تر برای نفوذیان و همداستان های خود نمایند.
همان نفوذیانی که در شب واقعه ، استراحتگاه فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته ای را نشانه رفت و ایران را به عزای عزیزان نشاند که هرگز نه رژیم صهیونسیتی که هیچ قدرتی را بی وجود نفوذیان بدخیم توان و یارای چنین حرکتی نبود و نیست. چرا که چالش رخ داده نشان از رخنه راهبردی بدخیمان در مراکز تصمیم گیری دارد. رخنه ای که می کوشد ملت را مقابل حکمرانی قرار دهد و با تصمیمات خلق الساعه و غیر کارشناسانه و ضد مردمداری و مردم سالاری موجب نارضایتی عمومی گردد.
و اینک بیشتر باید تامل کرد که آیا وقت آن نرسیده از خود بپرسیم چه کسی و کسانی با ایجاد نهادهای موازی سبب هدر رفت سرمایه های ملی و موازی کاری و به دنبال آن ناکارآمدی بنیادین ساختار حکمرانی شدند و از این رهگذر چالش های عظیم سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و به خصوص امنیتی برای سرزمین به بار آوردهاند؟!
آیا وقت آن نرسیده جلو هر تصمیم مخالف با حقوق شهروندی گرفته شود و با تقویت روابط ملت و دولت به استحکام هسته قدرت میهن پرداخت که مهمترین مولفه قدرت هر نظام حاکمیتی، ملت است که رضایت مندی همگانی سبب استواری و همبستگی ملی بوده و نارضایتی عمومی موجب سستی و فروپاشی هر نظام مقتدر است. مولفه ای که فصل سوم قانون اساسی به عنوان میثاق ملی به حقوق آن پرداخته است.
حقوقی که موجب پیوند ناگسستنی ملت و دولت بوده و همبستگی ملی به دنبال دارد همبستگی ملی که در این جنگ تحمیلی دوازده روزه فارغ از هر نگرش سیاسی، قومیتی، مذهبی ووو،شاهد پرفروغ آن بودیم و خواب را از چشم دژخیمان بد سگال گرفت و تمام امید و برنامه هایشان را برهم زد و پریشان کرد.
همبستگی سترگی که گفتار نکوی «ایران برای همه ایرانیان » به وقت تنگنای جنگ به زیبایی هرچه تمام تر در آئینه رفتار نشان داد و دل ها را به هم نزدیک تر نمود.
آری به درستی کنون وقت آن است که مسئولین با تغییر در نگرش های خود به حقوق ملت و با گشایش سیاسی، پاسدار و قدردان این همبستگی ملی باشند و با برکناری کج اندیشان آغل فکر و شناسایی و طرد نفوذیان، سکان حکمرانی را به سمت منافع ملی و ملت رهنمون نمایند تا کشور در برابر هرگونه تعرض و تجاوز بدخواهان میهن محفوظ و مصون بماند که مهمترین مؤلفه قدرت، ملت است.
پانوشت:
🔷 بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هستهای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد. بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخهای کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارتهای آن، از صبح سهشنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتشبس شد.