طرح نذر خون" شبهای تاسوعا و عاشورا در استان بوشهر آغاز شد
مدیر کل انتقال خون استان بوشهر گفت: ایستگاه های سیار و ثابت انتقال خون استان بوشهر در شبهای تاسوعا و عاشورا آماده دریافت نذورات خون مردم نیک اندیش استان هستند.
كدخبر: 188104
1404/04/13

به گزارش پیغام؛ علیرضا باستین درگفت و گو با ایرنا اضافه کرد: امسال چهار پایگاه ثابت انتقال خون در شهرستان های بوشهر، گناوه، کنگان، دشتستان درروز تاسوعا از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۲ شب ودر روز عاشورا پایگاه شهربوشهر از ۸ صبح لغایت ۱۲ ظهر آماده خونگیری از واجدین شرایط و داوطلبان است.

وی ادامه داد: همچنین نیروهای سامانه سیار خونگیری این سازمان ۱۳ تیرماه امسال مصادف با شب تاسوعای حسینی در محل هیئت رایت العباس واقع در خیابان چهارباندی و شب عاشورا در محل امامزاده قاسم خیابان بهمنی بوشهر مستقر و آماده ارائه خدمات خونگیری از داوطلبان این امر انسان دوستانه هستند.

مدیرکل انتقال خون استان بوشهر ضمن اشاره به نیاز دایمی بیماران هموفیلی و تالاسمی به خون ادامه داد: بیش از ۵۰۰ بیمار تالاسمی و هموفیلی در استان وجود دارد که در مجموع نیازمند یک هزار واحد خونی در ماه هستند.

باستین اظهار کرد: میانگین سن اهدای خون در استان بوشهر ۱۸ تا ۶۵ سال است و به طور معمول با اهدای خون هر نفر حداقل به ۳ نفر جان دوباره بخشیده می شود.

منبع: