اضافه شدن ۲۰۰ کلاس درس جدید به فضاهای آموزشی استان بوشهر
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر گفت: در قالب طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی در این استان برنامه ریزی تا ۲۰۰ کلاس درس جدید در هفته دولت امسال و آستانه سال تحصیلی در اختیار آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.
كدخبر: 188186
1404/04/21

 به گزارش پیغام به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، شاپور رجایی در نشست مسئولان استان بوشهر اظهار کرد: ایجاد فضاهای جدید آموزشی در این استان برای بهبود برطرف کردن کمبودهای آموزشی در دستور کار قرار دارد.

وی با هشدار درباره فاصله ۷۰ روزه تا شروع سال تحصیلی جدید افزود: در بازدیدهای اخیر از مدارس استان بوشهر، هدف‌گذاری کرده‌ایم حداقل ۲۰۰ کلاس درس جدید تا مهرماه در قالب طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی به فضاهای آموزشی این استان افزوده شود که تحقق این مهم نیازمند تحرک جدی اداره کل نوسازی و توسعه مدارس است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر ادامه داد: در صورت کمبود اعتبار برای تکمیل طرح‌های آموزشی یاد شده، هفته آینده نشستی با مسئولان آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان بوشهر برگزار می‌شود تا با مجوز استاندار، از منابع مختلف برای تکمیل این پروژه‌ها استفاده شود.

رجایی با اشاره به برخی مسائل تاریخی و مزمن بین دستگاه‌ها بیان کرد: این مشکلات موجب نارضایتی مردم شده و لازم است دستگاه‌های اجرایی با رویکرد حل مساله به این موضوع‌ها ورود کنند و در صورت نیاز، موضوع را به معاونت عمرانی یا شخص استاندار ارجاع دهند تا تصمیم‌های مؤثری اتخاذ شود.

منبع: