به گزارش پیغام، کبری توکلی، در گفت وگو با حبرنگاران افزود: هر ساله در ماه مرداد عملیات انتقال نشا گوجهفرنگی تولیدی در گلخانههای استان بوشهر به مزارع کشاورزی این محصول آغاز میشود و تا شهریور ماه ادامه دارد.
وی یادآورشد: کشت پاییزه این محصول در انتقال نشا به اراضی در مناطق بوشکان، ارم دشتستان و جم آغاز شده و پس از آن انتقال نشا به مزارع گوجهفرنگی مناطق جنوبی استان از جمله دشتی و دیر انجام میشود.
معاون جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به اهمیت اقتصادی این محصول گفت: برای سطح زیر کشت پیشبینی شده گوجهفرنگی خارج از فصل حدود ۲۵۰ میلیون نشاء از ارقام برتر نیاز است که تماماً در گلخانههای استان تولید میشوند.
توکلی یادآورشد: همه مزارع تحت پوشش گوجهفرنگی استان بوشهر به روش نشایی و با استفاده از سیستمهای نوین آبیاری کشت میشوند که موجب افزایش بهرهوری و صرفهجویی در مصرف آب شده است.
وی با اشاره به تولید و توزیع پوجخمحصول آغاز کرد: از ۶۰۰ هزار تن تولید سالانه گوجهفرنگی استان بوشهر، ۱۲۰ هزار تن به صنایع فرآوری، ۱۵۰ هزار تن به کشورهای همسایه صادر و مابقی به بازارهای داخلی عرضه میشود.
معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشار را اطرنشانکر این تولیدات نقش مهمی در تعدیل قیمت گوجهفرنگی در فصل پاییز و زمستان و همچنین ارزآوری برای کشور دارد