به گزارش پیغام به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، ابوتراب نکیسا اظهار داشت: آگاهیعمومی در مورد مصرف تخم مرغ در رژیم غذایی روزانه دارای اهمیت است زیرا تخم مرغ منبع عالی از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و چربی های سالم بوده و می تواند در تغذیه روزانه افراد در سراسر دنیا نقش مهمی ایفا کند.
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف تخم مرغ در ایران ۱۰تا۱۲ کیلوگرم در سال برای هر فرد است افزود: این سرانه برای استان بوشهر در سطح پایین تری نسبت به سایر استان ها قرار دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گرمای هوا و مصرف بالای ماهی و میگو در استان بوشهر را یکی از دلایل کاهش مصرف تخم مرغ در این استان دانست.
نکیسا با بیان اینکه در استان واحد تولیدی صنعتی تخم مرغ نداریم گفت: بیشتر تخم مرغ مصرفی از استان های قم، قزوسن استان مرکزی و فارس وارد می شود.
وی اضافه کرد: سالانه حدود ۹۰۰ تن تخم مرغ توسط واحدهای سنتی روستاییان تولید و مستقیما وارد بازار مصرف می شود.