آغاز اجرای طرح برخورد با خودروهای دارای چراغ زنون در بندر دیر
رئیس پلیس راهور شهرستان دیر، از آغاز اجرای طرح برخورد با خودروهای دارای چراغ زنون، نور سفید خیره‌کننده و نقص سیستم روشنایی در معابر شهری دیر خبر داد.
كدخبر: 190287
1404/08/14

به گزارش پیغام؛ سرهنگ محسن جمالی، رئیس پلیس راهور شهرستان دیر، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: طرح ویژه برخورد با خودروهای دارای چراغ‌های زنون، نور سفید خیره‌کننده و نقص در سیستم روشنایی از ابتدای آبان‌ماه در محدوده شهری دیر با هدف افزایش ایمنی تردد شبانه و پیشگیری از حوادث رانندگی از ابتدای آبان‌ماه در سطح شهر دیر آغاز شده است.

وی با بیان اینکه استفاده از چراغ‌های غیرمجاز و تغییر در سیستم نور خودروها از عوامل اصلی بروز سوانح شبانه در معابر شهری است، افزود: شدت نور چراغ‌های زنون و نورهای سفید خیره‌کننده موجب آزار دید رانندگان مقابل و اختلال در تمرکز آنان می‌شود و در برخی موارد به وقوع تصادفات منجر شده است.  

جمالی تصریح کرد: مأموران پلیس راهور شهرستان دیر در قالب گشت‌های ویژه، خودروهایی را که اقدام به نصب چراغ‌های غیرمجاز یا دستکاری در سیستم روشنایی کرده‌اند شناسایی و ضمن اعمال قانون، در صورت لزوم نسبت به توقیف خودرو اقدام می‌کنند.

  

رئیس پلیس راهور شهرستان دیر خاطرنشان کرد: رعایت استانداردهای فنی خودرو، استفاده از نور مناسب در تردد شبانه و همکاری شهروندان با پلیس، نقش مهمی در ارتقای ایمنی معابر شهری دارد.

 

  

منبع: