آزمون ورودی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در بوشهر برگزار شد
مدیر انجمن سینمای جوانان استان بوشهر گفت: آزمون ورودی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی با حضور پرشور داوطلبان، به میزبانی این انجمن برگزار شد.
كدخبر: 191326
1404/08/17

به گزارش پیغام، رسول پولادی در گفت و گو با ایرنا افزود: علاقه‌مندان پس از ثبت‌نام و دریافت اطلاعات اولیه، در فضایی منظم و آموزشی مورد ارزیابی قرار گرفتند تا سطح دانش و توانایی‌های آنان در حوزه فیلم‌سازی سنجیده شود.

وی افزود: حضور داوطلبان چشمگیر و قابل‌توجه بود و نشان می‌دهد نسل جوان انگیزه و علاقه فراوانی برای ورود به عرصه فیلم‌سازی دارد.

مدیر انجمن سینمای جوانان استان بوشهر ادامه داد: دوره جامع فیلم‌سازی داستانی یکی از برنامه‌های آموزشی شاخص انجمن سینمای جوانان ایران است که با هدف پرورش فیلم‌سازان خلاق و توانمند در حوزه فیلم کوتاه و سینمای مستقل برگزار می‌شود.

پولادی یادآور شد: این دوره آموزش‌های نظری و عملی را در زمینه‌های فیلمنامه‌نویسی، کارگردانی، مستندسازی، فیلم‌برداری، تدوین، صدابرداری و سایر مهارت‌های تخصصی ارائه می‌دهد.

وی گفت: هفته آینده با شرکت‌کنندگان آزمون، مصاحبه حضوری انجام خواهد شد تا فرایند انتخاب نهایی هنرجویان این دوره تکمیل شود.

جذب ۲۵ هنرجو در دوره جامع فیلم‌سازی انجمن سینمای جوانان بوشهر

مدیر انجمن سینمای جوانان استان بوشهر گفت: دوره جامع فیلم‌سازی با جذب محدود ۲۵ هنرجو از بین متقاضیان ۱۷ تا ۳۵ سال، از طریق آزمون دو مرحله‌ای برگزار می‌شود.

پولادی اظهار کرد: با آغاز تبلیغات دوره جامع فیلم‌سازی، حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر برای ثبت‌نام تماس گرفتند و علاقه‌مندی خود را اعلام کردند که برخی از آنان به دلیل نداشتن شرایط سنی مجاز به شرکت در آزمون نبودند. در نهایت آزمون با حضور ۶۷ متقاضی برگزار شد.

وی افزود: این آزمون دو مرحله‌ای است که در مرحله نخست آزمون کتبی و در مرحله دوم مصاحبه حضوری انجام می‌شود و در نهایت ۲۵ نفر برای شرکت در دوره جامع فیلم‌سازی پذیرفته خواهند شد.

مدیر انجمن سینمای جوانان استان بوشهر بیان کرد: دوره جامع فیلم‌سازی مهم‌ترین دوره آموزشی سینمای جوان است که به‌مدت هفت ماه برگزار می‌شود و در پایان مدرک بین‌المللی به هنرجویان اعطا خواهد شد. در این دوره، آموزش‌های تخصصی از فیلمنامه‌نویسی، فیلمبرداری، تدوین، صدابرداری، صداگذاری، کارگردانی فیلم داستانی و مستند، همراه با اردوها و بوت‌کمپ‌های فیلم‌سازی ارائه می‌شود.

پولادی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که فیلم‌سازانی تربیت کنیم که بتوانند با آثار خود بر جامعه تأثیر بگذارند به همین دلیل در مرحله مصاحبه توجه ویژه‌ای داریم تا افرادی دغدغه‌مند، اهل تفکر و دارای نگاه عمیق جذب شوند تا آثار مؤثری تولید کنند.

وی در باره سابقه فعالیت این انجمن گفت: انجمن سینمای جوانان بوشهر از سال ۱۳۶۶ تأسیس شده و تاکنون بیش از یکهزار و ۳۰۰ نفر در آن عضو هستند و دوره‌های مختلف آموزشی را گذراندند.

پولادی یادآور شد: هنرجویان پس از پایان دوره آموزشی وارد مرحله تولید فیلم می‌شوند و در شورای پیچینگ فیلمنامه آثار خود را ارائه می‌دهند که در صورت تأیید، از تولید فیلم‌های آنان حمایت می‌کنیم تا بتوانند آثار خود را بسازند.

مدیر انجمن سینمای جوانان استان بوشهر تأکید کرد: در سینمای جوانان علاوه بر دوره جامع فیلم‌سازی، سایر مشاغل سینمایی نیز به‌صورت تک‌درس آموزش داده می‌شود که بزودی در انجمن سینمای جوانان استان بوشهر ارائه خواهد شد تا علاقه‌مندان بتوانند در زمینه‌های مختلف سینما مهارت کسب کنند.

منبع: