آموزش و پرورش استان بوشهر و بنیاد برکت تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
اداره‌کل آموزش و پرورش استان بوشهر و بنیاد برکت برای ارتقای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مدارس مناطق کم‌برخوردار و مقابله با محرومیت آموزشی در این استان تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.
كدخبر: 192649
1404/09/10

به گزارش پیغام؛ براساس این تفاهم‌نامه همکاری مشترک، قرار است بنیاد برکت و اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهادی و در قالب «قرارگاه عدالت آموزشی»، به مقابله با محرومیت و ارتقای کیفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آموزش در مدارس مناطق کم‌برخوردار این استان بپردازند و شکاف آموزشی موجود را هدف قرار دهند.

این تفاهم نامه توسط غلامرضا دانش‌فر مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر و منوچهر دانشمند مدیرکل بنیاد برکت استان بوشهر به امضا رسید.

براساس مفاد این توافق که بر محور فعالیت‌های قرارگاه عدالت آموزشی بنیاد برکت استوار است، برای تحقق سه هدف اصلی برقراری عدالت آموزشی، کیفیت‌بخشی به فرآیندهای تعلیم و تربیت، و محرومیت‌زدایی از چهره مدارس مناطق کم‌برخوردار استان بوشهر تلاش خواهد شد.

اجرای دقیق و درست این تفاهم‌نامه همکاری مشترک، گامی مهم درراستای مبارزه با نابرابری آموزشی و در واقع جبهه جدیدی علیه محرومیت در مدارس استان بوشهر گشوده شده‌ و به معنای رویارویی مستقیم با چالش‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است که سال‌ها گریبان‌گیر دانش‌آموزان این مناطق بوده‌است.

قرارگاه عدالت آموزشی بنیاد برکت که زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) فعالیت می‌کند، مأموریت اصلی خود را ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی و کمک به حذف شکاف تحصیلی در سراسر کشور تعریف کرده است.

 

 

 

منبع: