مواد لازم برای تهیه کیک بسته ای
هل نرم شده |
۳/۴ قاشق مرباخوری |
بکینگ پودر |
۲ قاشق غذاخوری |
روغن |
۱/۴ لیوان |
شکر نرم شده |
برای تزئین |
بیسکوئیت ساده گندم نرم شده |
۱ لیوان |
پسته نرم شده |
۲ لیوان |
تخم مرغ |
۵ عدد |
شکر |
۱ لیوان |
تخم مرغ را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی خوب بزنید. سپس بیسکوئیت و یک لیوان پسته نرم شده را کم کم به مواد اضافه کرده هم بزنید. بکینگ پودر، هل و روغن را به مواد اضافه کرده و مواد را مخلوط نمایید.
مواد کیک را در ظرفی که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۵ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی رنگ شود. کیک را پس از خنک شدن از فر خارج کرده روی آن را با پودر پسته و پودر شکر تزئین کنید.
منبع:
پایگاه خبری تحلیلی پیغام
لینک مستقیم :
http://peigham.ir/shownews.aspx?id=108674