پیغام: رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر با بیان اینکه ۷۰ درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه جذب بازار کار شده اند، گفت: ۳۵رشته دانشگاهی در دانشگاه های این استان وجود دارد که از این تعداد۲۱ رشته کاردانی و ۱۴ رشته کارشناسی است که برخی پیوسته و برخی ناپیوسته هستند.
به گزارش «پیغام» صدیقه جمالی؛ احسان بهمیاری روز چهارشنبه در نشست خبری که در سالن خبرگزاری ایرنا برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان این که استان بوشهر دارای ۲ دانشکده در شهر بوشهر و یک دانشکده در کنگان است، اظهار داشت: تعداد دانشجویان این ۳ دانشکده ۳ هزار و ۲۰۰ نفر هستند که در رشتههای مختلف فنی و حرفهای تحصیل می کنند که علاوه بر آن رشته هنری و حسابداری هم تدریس میشود.
وی در ادامه افزود: ثبت نام دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه ای از طریق سازمان سنجش انجام می شود که پس از قبولی در آزمون، دانشجویان در این دانشگاه پذیرش می شوند.البته آزمون برخی از رشته ها از طریق کنکور سراسری انجام می شود.
بهمیاری با بیان اینکه از سال ۹۱ تا ۹۲ بیش از ۵ هزار دانشجو فارغ التحصیل شده اند، افزود: ۷۰ درصد این دانشجویان پس از فارغ التحصیلی جذب بازار کار شده اند.
به گفته وی، حدود۷۰ درصد دروس این دانشگاه به صورت عملی برگزار می شود و دانشجویان مهارت های لازم را در کارگاه های آموزشی فرا می گیرند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر با بیان این که دانشگاه ظرفیت مناسبی برای اشتغال دارد، بیان داشت: در همین راستا طرح توسعه اشتغالپذیری دانشجویان (طرح تاد) در دانشگاه راه اندازی شده که در راستای نیازهای صنایع موجود در استان نیروی انسانی مورد نیاز را تربیت می کند.
وی در ادامه افزود: در همین زمینه از طریق ارتباطی که با صنایع در استان داریم تلاش شده رشته های متناسب با صنایع را در دانشگاه تعریف و یک چارچوب را ایجاد کردیم تا بتوانیم ورود دانشجویان را به بازار کار تسهیل کنیم.
بهمیاری از انعقاد تفاهمنامه نامه این دانشگاه با کارخانجات نیروی دریایی ارتش خبر داد و گفت: با توجه به امکانات کارگاهی مناسبی که در کارخانجات نیروی دریایی ارتش وجود دارد می توان از این امکانات برای تولید قطعات مورد نیاز این کارخانه توسط دانشجویان استفاده کرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بوشهر درادامه خاطرنشان کرد: در همین راستا، برای اولین باردر استان لباس کارخانجات نیروی دریایی ارتش توسط دانشجویان این دانشگاه تولید خواهد شد، در حال حاضر نمونه اولیه کار در حال آماده شدن است.
وی با بیان این که بودجه دانشگاه ها ملی است و از استان بودجه ای به آنها اختصاص داده نمی شود، گفت: می دانیم که امکانات و ساختمان های این دانشگاه ها شایسته دانشجویان نیست و نیازمند نوسازی است اما در وضعیت فعلی با توجه به کمبود بودجه این امکان برای دانشگاه وجود ندارد.
بهمیاری از تصویب ۶۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر دوم رئیس جمهور برای نوسازی و تجهیز دانشگاه ها خبر داد و گفت: این اعتبار از محل مسئولیتهای اجتماعی پتروشیمیهای منطقه پارس جنوبی برای تکمیل فضای های آموزشی اختصاص داده شده که در این زمینه رایزنی هایی با وزارت نفت انجام شده و قرار بر این شد اگر ساختمانی احداث می شود تجهیز آن با همین هزینه انجام شود.
وی درخصوص ارتباط دانشگاه با شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: کارآفرینی یکی از اهداف این دانشگاه است، بر همین اساس مرکز نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه راه اندازی شده و تاکنون ۶ هسته کارآفرینی در دانشگاه ایجاد شده و امیدواریم این هسته ها به شرکت های دانش بنیان تبدیل شوند.
منبع:
پایگاه خبری تحلیلی پیغام
لینک مستقیم :
http://peigham.ir/shownews.aspx?id=159287