کد خبر : 105066       تاریخ : 1397/09/20 22:30:15
60 درصد افت کانتینر ورودی به بوشهر داشته ایم/ راه اندازی خط کشتیرانی بوشهر- قطر تا پایان امسال
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان بوشهر:

60 درصد افت کانتینر ورودی به بوشهر داشته ایم/ راه اندازی خط کشتیرانی بوشهر- قطر تا پایان امسال

پیغام:رئیس اتاق بوشهربا بیان این که ته لنجی در استان با توجه به مشکلات ارزی منتفی شده و چیزی به نام ته لنجی وجود ندارد، گفت: تعداد زیادی از ملوانان استان بیکار شده اند و مصوبه دولت برای کاهش قیمت سوخت شناورها درخصوص ته لنجی عملا کارایی نداشت.

پیغام: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان بوشهر با  بیان این که بوشهر به عنوان مرکز واردات دام از استرالیا مشخص شده گفت: در این زمینه، سرمایه‌گذاران قطری برای ایجاد زیرساخت‌های لازم فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و تا شش ماه دیگر بوشهر به عنوان مرکز واردات و صادرات دام به نقاط مختلف کشور و دیگر کشورها تعیین می‌شود.
به گزارش«پیغام» ، خورشید گزدرازی در نشست خبری گفت: فعالان تجاری به دلیل تحریم های خارجی در نوعی محاصره اقتصادی گرفتار شده اند. همچنین خودتحریمی هایی که با قوانین خلق الساعه و بازدارنده شاهدیم، دست و پای تجار را بسته و به همین دلیل طی سال جاری 60 درصد افت کانتینر ورودی به بندر بوشهر داشته ایم.

وی افزود: بوشهر از استان هایی بوده که بیشترین توفیق را در زمینه بازار قطر کسب کرده و با رفت و آمدها و مذاکراتی که صورت گرفت، به اقدامات اجرایی برای همکاری اقتصادی با این کشور رسیده و به عنوان یک کار اجرایی، مقدمات سرمایه گذاری کشور قطر در تولید گوشت قرمز در بوشهر آغازشده است.

وی از مهیا شدن 10 غرفه فروش در بندر الرویس قطر برای انتقال کالا از بوشهرخبر داد و اظهار داشت: تلاش ما این است که بوشهر به پایلوت ترانزیت با کشور قطر تبدیل شود. باید قطر به عنوان پلی برای صادرات محصولات نگاه کرد، چرا که در این کشور ظرفیت های کشتی و حمل و نقل مناسبی خصوصا برای انتقال میگوی بوشهر به بازار اصلی آن که چین است، وجود دارد.

گزدرازی همچنین از راه‌اندازی خط کشتیرانی بوشهر به قطر خبرداد و بیان کرد: در راستای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ایران، برای شروع خط کشتیرانی بوشهر- قطر پس از آماده سازی پایانه والفجر تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود، چرا  خط کشتیرانی به دلیل هزینه های بالای پرواز، می تواند برای سفر تجار و مسافران مقرون به صرفه باشد.

رئیس اتاق بوشهر با اشاره به این که 15 درصد خرما نیاز کشور ازنخیلات استان بوشهر تامین می شود، افزود: در اولین نمایشگاه خرما در ماه گذشته، برگزاری دوره های بسته بندی و فرآوری برای فعالان این صنایع و ایجاد صندوق ملی حمایت از خرما دو دستاورد مهم بود.

وی با بیان این که  بازار اصلی صادرات خرمای بوشهر، کشورهای اوراسیا مثل روسیه و اوکراین است ، بیان کرد: حضور انجمن ملی خرما در زیرمجموعه اتاق بوشهر که از تولید تا فرآوری را در بر می گیرد، زمینه خوبی برای توسعه بازار فراهم کرده است.

گزدرازی تولید گوجه فرنگی خارج فصل در استان را یکی از محصولات مهم استان در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: هر سال تولیدکنندگان این محصول با مشکل بازار مواجه هستند و امسال که گوجه فرنگی در لیست ممنوعه صادرات قرار دارد، این چالش بیشتراست که امیدواریم در خصوص بازار صادراتی آن چاره اندیشی شود.

رئیس اتاق بازرگانی خاطر نشان کرد: از جهاد کشاورزی استان در خواست  کرده ایم برای کاهش فشار به منابع زیرزمینی و جلوگیری از زیان کشاورزان، میزان کشت گوجه در مزارع مدیریت و محدود شود و سراغ کشت های جایگزین بروند.

وی  به مشکلات پنجره تجاری واحد فرامرزی برای فعالا اقتصادی اشاره کرد و بیان داشت:در استان بوشهر  زیرساخت های لازم برای پنجره تجاری واحد فرامرزی فراهم نشده است وهمین امر باعث بروز مشکلاتی برای  فعالان اقتصادی بوجود آورد و تنها هزینه‌ها و بروکراسی اداری را افزایش داده است.

رئیس اتاق بوشهربا بیان این که ته لنجی در استان با توجه  به مشکلات  ارزی منتفی شده و چیزی به نام ته لنجی وجود ندارد، گفت: تعداد زیادی از ملوانان استان بیکار شده اند و  مصوبه دولت برای کاهش قیمت سوخت شناورها درخصوص ته لنجی عملا کارایی نداشت.

وی با بیان این که به عنوان  متولی صدور کارتهای بازرگانی اعتقادی به صدور این کارت ها یکبار مصرف ندارم، افزود:  معتقدم اگر قرار است اصلاحی بر کارت های بازرگانی انجام شود، صدور کارت های یکبار مصرف چاره کار نیست بلکه بایستی دریافت مالیات به صورت واقعی باشد تا بازرگانان دیگر به سمت این  کارت ها در برخی موارد فرار مالیاتی نروند هرچند بارها گفته شده اما توجهی صورت نگرفته است.

گزداری همچنین در خصوص ساخت هتل 5 ستاره در جاده امام علی بوشهر با سرمایه گذاری اتاق بوشهر گفت: این پروژه با مشکلات  تغییر کاربری و دریافت مجوزهای لازم از محیط زیست  روبه رو شده  که همین امر منجر به طولانی شدن این پروژه شده در یک ماه اخیر عملیاتی اجرایی  پروژه آغاز شده است.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=105066

نظـــرات شمـــا