کد خبر : 169177       تاریخ : 1403/02/16 14:15:2
ضرورت ایجاد پایگاه امداد و نجات دریایی در سواحل بوشهر
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر:

ضرورت ایجاد پایگاه امداد و نجات دریایی در سواحل بوشهر

پیغام: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر ایجاد ۵ پایگاه دریایی را در استان ضروری دانست و گفت: احداث پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیازمند نگاه ویژه است.

به گزارش «پیغام»، احسان ایزدپناه در نشست خبری " یکشنبه های پاسخگویی" که در استانداری بوشهر برگزار شد، با اشاره به این که ۳۳۵ نفر نجات گر در استان فعال است، افزود: در سال گذشته  ۶۵۴ مورد عملیات امدادی توسط نیروهای این مجموعه پوشش داده شده است.

      

ایزدپناه با اشاره به اینکه ۲۰  پایگاه امدادی در استان بوشهر فعال است، گفت: از این تعداد ۱۰ پایگاه امداد جاده ای،۵ پایگاه ساحلی، یک پایگاه کوهستان، یک پایگاه آنست( سگ های جستجو) یک پایگاه واکنش سریع، یک پایگاه امداد هوایی و  یک مرکز عملیات اضطراری EOC فعال می باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر همچنین اضافه کرد: امسال یک پایگاه امدادی در روستای بنگو عسلویه، یک پایگاه در خلیفه‌ای (محور دشتستان به گناوه )و یک پایگاه امدادی در کهری (محور دیلم به دلوار) احداث خواهد شد.

چالش های پیش روی هلال احمر استان بوشهر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمراحداث آشیانه بالگرد امدادی را یکی از چالش ها هلال احمر استان عنوان کرد و گفت: شرط تامین بالگرد از سوی مرکز تامین محل نگهداری و آشیانه آن است که با توجه به محقق نشدن اعتباربرای ساخت آشیانه امکان ماندگاری بالگرد در استان وجود ندارد.

وی اضافه کرد: برای ساخت آشیانه ۴ میلیارد تومان از سوی استان مصوب شده که فقط ۱۳۰ میلیون آن اختصاص یافته  که جوابگوی طرح نیست و ساخت آشیانه درهمان مرحله با پیشرفت ۱۰ درصد فیزیکی که از سال های قبل بوده، باقی مانده است.

وی نبود پایگاه امدادی در عسلویه  را یکی دیگراز چالش های هلال احمر عنوان کرد و افزود: در حوزه امداد دریایی و ساحلی شرایط خوبی نداریم و در حال حاضر در شهر بوشهربا وجود استقرار تجهیزات، قایق و نیروی انسانی پایگاه امداد دریایی وجود ندارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر همچنین از شرایط نامطلوب پایگاه امداد دریایی در گناوه گفت: زمینی در بستر دریا برای ایجاد این پایگاه جانمایی شده اما بر اساس قانون، این زمین در حریم دریا قرار دارد و در حال حاضر این زمین دچار چالش شده و تاکنون مجوزهای لازم صادر نشده اما درتلاش هستیم که این مشکل را حل کنیم.

وی ادامه داد: با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه، در ایام نوروز امداد گران هلال احمردر۳۱ عملیات ۳۹ نفر را از غرق‌شدگی نجات دادند.

ایزدپناه با اشاره به اینکه در شهرستان های کنگان و دیر وضعیت امداد دریایی و ساحلی مناسب نیست، گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته اما نیازمند تخصیص بودجه است.

وی با بیان این که شرایط پایگاه امداد دریایی در دلوار مناسب نیست، گفت: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیازمند نگاه ویژه است.

 


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=169177

نظـــرات شمـــا