کد خبر : 171203       تاریخ : 1403/04/06 15:03:2
نور را با «امید» به خانه برمی گردانیم

نور را با «امید» به خانه برمی گردانیم

رسول سعادت نیا- وکیل پایه یک دادگستری در یادداشتی نوشت: «اما اما باز بر ماست تا با بیان واقعیت ها و اقرار و اعتراف به اشتباهات گذشته، مجال رخ داده را از دست نداده و با همراه نمودن فرزندان خویش، «امید» را به خانه ها برگردانیم و بی واهمه از هجوم تاریکی ها،شمعی روشن و تاریکی را به عقب رانیم.»

رسول سعادت نیا- وکیل پایه یک دادگستری

نمی دانم از کجا بنویسم؟ چگونه قلم بزنم ؟! و چسان درد را ناله کنم؟! دردی که در سینه های سوخته ی نورسان این خاک به نام نسل «z» «زد» زوزه می کشد؟! دردی که از روند قهقهرایی سرزمین کهن اعتبار؛ آن هم به روزگار هوش مصنوعی و پیشرفت بی درنگ جهان به سرعت نور، در ذره ذره ی سلول های هر آنکس که کمترین دغدغه وطن را دارد چون خوره به جان خویش لمس می کند ؟! درد جمود و واپسکرایی، درد دروغ و ریا..!؟

دردی که امید را به تاراج می برد و فردا را به کام همگان تلخ تر از تلخ می کند و موجب موج کوچ نخبگان شده است.

چگونه به خروش آوریم و با صندوق رای آشتی کنیم نسلی را که گواه رفتارها و گفتارهای متناقض است نسلی که خوب معنای «پوششی» بودن نامزدها را درک می کند و نیک بر «پوشالی» بودن برنامه هایشان واقف است؟! به گونه ای که هنوز موج گفته ی مدعیان کذّاب به ارتعاش در نیامد پاسخی مستدل و روشن بر آن می تابانند و مُهر ریا و دغل آن را بر جبین گفته اشان برملا می کنند. چرا که نسل امروز، نسل آگاهی است و آگاهی؛ با پنهان کاری، ریا، تزویر و دغل، میانه ای نداشته و جمود و واپسکرایی را به عقب می نشاند !؟

نسلی که نه تنها گواه محدودیت های فیلترینگ و مصوبات بی تامل «صیانت ..» و «عفاف ..» و غیر هستند که قربانیان تصمیمات غیر کارشناسانه اند. رفتارهایی که اینک بانیان آن؛ به روز انتخابات، مسئولیتش را گردن نمی گیرند و کی بود؟ کی بود؟ سر می دهند!؟

چگونه با صندوق رای بیاوریم نسلی را که قربانی لجاجت و خودکامگی گروهی خاص در ایجاد فقر و شرمساری پدران خانواده ها هستند. کسانی که در جامعه ی بین المللی اف آی تی اف (FATF) را رد نمودند تا رئیس جمهور کشور خویش را ناکارآمد جلوه دهند ؟! و منافع ملی را قربانی مصالح شخصی و گروهی کرده اند!؟

اما اما باز بر ماست تا با بیان واقعیت ها و اقرار و اعتراف به اشتباهات گذشته، مجال رخ داده را از دست نداده و با همراه نمودن فرزندان خویش، «امید» را به خانه ها برگردانیم و بی واهمه از هجوم تاریکی ها،شمعی روشن و تاریکی را به عقب رانیم.

بر ماست فرزندانمان را با انسانی بارومند که نگاهش حق و نظرگاهش عدالت است و جز به حاکمیت قانون نمی اندیشد و خود را برای خدمت به مردم می خواهد نه مردم را برای منافع زودگذر دنیوی خویش، آشناسازیم.انسانی که نه به گفتار که به کردار مدافع برابری همگانی و حقوق زنان بوده و نسل «z» را فرزندان خود می داند و گذشته او به روشنی در منظر دید همگان است و نه تنها دلدادگان که دلواپسان نیز معارف و گواه این واقعیتند. انسانی که در پاسخ به سوال چه برنامه ای دارید؟ هرگز به برنامه های پوشالی و وعده های توخالی و پوپولیستی روی نیاورده بلکه به روشنی به اجرای اصول قانون اساسی، بویژه برنامه های پنج ساله کشور که منبعث از سیاست های کلی نظام است و در حیطه و از اختیارات رهبری برابر اصل ١١٠ قانون اساسی است تاکید نمود. برنامه هایی که چشم انداز ایران فردا را نشانه رفته و اگر هر یک از برنامه های پنج ساله به موقع به مرحله اجرا درمی آمد بی گمان وضعیت کشور اینی نبوده که اینک در آنیم.اما شوربختانه در آستانه تصویب نهایی برنامه هفتم توسعه کشور شاهد عدم توفیق در اجرای برنامه های پیشین هستیم.

امید آنکه هشتم تیرماه، با رای قاطع «برای ایران » و برای «بازگشت به زندگی» همه با هم همگام شویم و همه پرسی عظیمی را به نمایش بگذاریم.

پانوشت:

به گزارش سوم اسفند ١۴٠٠ خبرگزاری ایسنا: کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی کلیات «طرح صیانت از فضای مجازی » رابا ١٨ رای موافق به تصویب رساندند.

یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۲، نمایندگان مجلس شورای اسلامی بررسی لایحه عفاف و حجاب را با استناد به اصل ۸۵ قانون اساسی از صحن علنی مجلس خارج و به گروهی از نمایندگان سپردند. از ۲۳۸ نماینده مجلس، ۱۷۵ نفر موافق، ۴۹ نفر مخالف و پنج نفر هم ممتنع رای دادند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی، چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ با اجرای آزمایشی ۳ ساله این لایحه موافقت کردند. این لایحه با ۱۵۲ رأی موافق، ۳۴ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع به تصویب رسید. در پی رد و بدل های متعدد لایحه مذکور بین مجلس و شورای نگهبان و ارجاع آن به مجمع تشخیص مصلحت نظام بعد از مغایرت‎‌های اعلامی هیأت عالی نظارت با سیاست‌های کلی ابلاغی، در مجلس شورای اسلامی اصلاح شد اصلاحات انجام شده در مجلس مجدداً در جلسه هیأت عالی نظارت بررسی گردید و هیأت عالی نظارت اصلاحات انجام شده را پذیرفت و در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۳۰ نظر موافق اعضای هیأت عالی نظارت به شورای نگهبان اعلام شد. گفتنی است پیش از تصویب نهایی این لایحه، شنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، طرح «نور» برای برخورد با کشف حجاب آغاز شد.

به گزارش اقتصادنیوز،‌ ٣١ خرداد١۴٠٣ : مصطفی پورمحمدی در مناظره دوم به افشاگری جنجالی علیه سعید جلیلی پرداخت و گفت:‌  «گفت FATF را قبول داریم اگر تو‌ اجرا کنی»، آقایان {دولت روحانی} را قبول نداریم.

به نقل از خبرگزاری ایلنا : هادی حق شناس کارشناس اقتصادی گفت: برای توزیع ٢٠ گرم طلای مورد ادعای آقای زاکانی نامزد ریاست جمهوری به ٢۶ میلیون خانوار ایرانی به بیش از ۵٠٠ تن طلا نیاز است که این میزان طلا وجود ندارد و اگر قرار باشد در قالب اعتبار باشد که اعتبار این وعده به اندازه نصف بودجه عمومی سال جاری است.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=171203

نظـــرات شمـــا