کد خبر : 188165       تاریخ : 1404/04/21 08:59:14
روزنامه اعتماد : به این ۲۰ دلیل ؛ مرگ بر آمریکا

روزنامه اعتماد : به این ۲۰ دلیل ؛ مرگ بر آمریکا

رییس‌جمهور ایالات متحده در تازه‌ترین اظهارات خود، با تعجب و گلایه‌مندی از اینکه «چرا مردم ایران شعار مرگ بر امریکا سر می‌دهند؟» سخن گفته است.

به گزارش پیغام روزنامه اعتماد نوشت: شعار «مرگ بر امریکا» خلاصه‌ای از یک تاریخ پیچیده است. تاریخی که هر بندش می‌تواند خود یک کتاب شود. اما پاسخ: چرا در ایران شعار مرگ بر امریکا داده می‌شود؟

 ۱- چون در جنگ جهانی دوم، بدون اعلام جنگ، ایران توسط نیروهای متفقین اشغال شد؛ امریکا هم در این اشغال ساکت و همراه بود. ملت ایران نه بهانه‌ای برای جنگ داشت و نه نیرو و سلاحی برای مقاومت، اما سرزمینش میان سه قدرت بزرگ تقسیم شد.

۲- چون در همان دوران، رضا شاه را برکنار کردند و پسر جوانش محمدرضا پهلوی را گماردند تا گوش ‌به ‌فرمان‌تر باشد. ملت ایران حتی فرصت تعیین سرنوشت خود را هم نداشت.

۳- چون دولت ملی مصدق که نفت را ملی کرد و با رای مردم سر کار آمد، توسط کودتای سازماندهی‌ شده امریکا و انگلیس در ۲۸ مرداد سرنگون شد. سال‌ها بعد خود سازمان سیا اسناد این دخالت را منتشر کرد.

 ۴- چون سازمان ساواک برای سرکوب مردم توسط امریکایی‌ها طراحی و توسط موساد آموزش دید. بازجویی‌ها، شکنجه‌ها و اعدام‌های بی‌محاکمه نتیجه مستقیم این همکاری اطلاعاتی بود.

۵- چون قانون کاپیتولاسیون به دستور امریکا در ایران اجرایی شد؛ قانونی که به مستشاران امریکایی اجازه می‌داد هر جرمی در ایران مرتکب شوند و در دادگاه‌های ایران پاسخگو نباشند.

 ۶- چون هزاران مستشار امریکایی در ایران بدون حسابرسی و کنترل، بر ارتش، سیاست، اقتصاد و حتی آموزش حاکم شده بودند.

 ۷- چون در روزهای انقلاب، امریکا نه‌تنها از شاه حمایت کرد، بلکه سعی کرد با ابزار نظامی و رسانه‌ای انقلاب را شکست دهد.

 ۸- چون سفارت امریکا به پایگاهی برای ارتباط با گروه‌های تجزیه‌طلب و ضدانقلاب تبدیل شده بود؛ جایی برای جاسوسی و طراحی آشوب.

۹- چون اولین تحریم‌ها، اولین محاصره اقتصادی و اولین تهدید نظامی علیه ایران بلافاصله پس از انقلاب و به دستور دولت کارتر و پس از آن ریگان آغاز شد و تاکنون هم ادامه دارد.

۱۰- چون اموال و دارایی‌های ایران، حتی اموال مردم، در بانک‌های امریکایی بلوکه شد و سال‌هاست به‌رغم توافقات مختلف آزاد نمی‌شود.

 ۱۱- چون هر شرکتی که قصد تجارت یا حتی تبادل علمی با ایران دارد، توسط امریکا تهدید و تحریم می‌شود.

 ۱۲ - چون عملیات نظامی طبس علیه ایران، تجاوز به حریم هوایی کشور و تلاش برای ربایش یا ترور رهبران ایران، همه با مهر امریکا انجام شده است.

۱۳- چون امریکا به صدام اطلاعات، اسلحه، تجهیزات شیمیایی و سیاسی‌ترین حمایت‌ها را داد تا جنگی هشت ‌ساله را علیه ایران ادامه دهد.

۱۴- چون ناوشکن امریکایی با موشک، ناو ایرانی سهند را در خلیج‌فارس هدف قرار داد و ده‌ها ایرانی را به شهادت رساند.

۱۵- چون ناو وینسنس امریکا، یک هواپیمای مسافربری ایرانی را در سال ۱۳۶۷ بر فراز آب‌های خلیج‌فارس هدف قرار داد و ۲۹۰ مسافر بی‌گناه، ازجمله ۶۶ کودک به شهادت رسیدند و فرمانده این جنایت حتی مدال افتخار گرفت.

۱۶- چون تاسیسات هسته‌ای ایران که تحت نظارت آژانس بین‌المللی فعالیت داشت، بارها مورد حمله سایبری و در اقدام اخیر بمباران‌های هدفمند قرار گرفت. هر چند درخواست‌کننده واقعی این حملات رژیم صهیونیستی بود، اما طراح و تامین‌کننده و حمله‌کننده به تاسیسات توسط امریکا صورت گرفت و رییس‌جمهوری امریکا با بی‌شرمی به آن نیز افتخار کرد.

۱۷- چون امریکا از ترور دانشمندان هسته‌ای و نظامی ایران حمایت کرد. محسن فخری‌زاده، مجید شهریاری، مسعود علی‌محمدی و دیگران، قربانی این سیاست‌های هدفمند شدند.

۱۸- چون امریکا همیشه و همه‌ جا، پشتیبان اصلی رژیم صهیونیستی بوده؛ رژیمی که با بمباران کودکان فلسطینی، نابودی زیرساخت‌های غزه و جنایات آشکار جنگی، زدن اماکن و افراد غیرنظامی ایرانی توسط اسراییل، لکه‌ای بر وجدان جهانی است و امریکا همه قطعنامه‌های محکوم‌کننده‌ اسراییل را در شورای امنیت وتو می‌کند.

 ۱۹- چون دخالت در امور داخلی ایران، تهدید نظامی مکرر، جنگ اقتصادی، تحریم دارو و مواد غذایی و تلاش برای فروپاشی اقتصادی ملت ایران، همه زیر چتر سیاست رسمی ایالات‌متحده انجام می‌شود.

۲۰- پاسخ آخر به رییس‌جمهور همیشه متوهم و خودبزرگ‌بین امریکا اینکه:

 شعار مرگ بر امریکا فقط یک جمله نیست؛ خلاصه‌ای است از یک قرن ظلم و توهین و تحقیر.

تا زمانی که سیاست‌های امریکا نسبت به ملت ایران بر پایه سلطه، توطئه و دشمنی باشد، این صدا خاموش نخواهد شد. تا ظلم امریکایی پا برجاست.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=188165

نظـــرات شمـــا