کد خبر : 192733       تاریخ : 1404/09/22 10:01:2
 اجرای طرح نوسازی ۹۱ دستگاه تاکسی با تسهیلات کم‌بهره بانکی

اجرای طرح نوسازی ۹۱ دستگاه تاکسی با تسهیلات کم‌بهره بانکی

پیغام: رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر بوشهر گفت: به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری و حمایت از رانندگان تاکسی، طرح نوسازی ۹۱ دستگاه تاکسی در ناوگان تاکسیرانی این شهر با استفاده از تسهیلات بانکی کم‌بهره نهایی شده و بزودی وارد مرحله اجرا می‌شود.

به گزارش پیغام؛ وحید نیک‌روش در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: با توجه به ناتوانی برخی رانندگان تاکسی در تأمین هزینه خرید خودروهای نو، این طرح با هدف بهبود حمل‌ونقل درون‌شهری، کاهش هزینه‌های نوسازی و حمایت از تاکسیرانان تدوین شده و تسهیلات کم‌بهره ویژه‌ای برای متقاضیان در نظر گرفته می‌شود.

وی بیان کرد: این طرح با معرفی شهرداری بوشهر و همکاری بانک‌های عامل اجرا خواهد شد و ارتقای کیفیت حمل‌ونقل عمومی، نوسازی ناوگان تاکسیرانی، افزایش ایمنی و بهبود خدمات‌رسانی از اهداف اصلی آن به شمار می‌رود.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر بوشهر تاکید کرد: شورای شهر و شهرداری بوشهر توسعه زیرساخت‌های شهری به‌ویژه بهبود ناوگان حمل‌ونقل عمومی را از اولویت‌های خود می‌دانند که اضافه شدن ۱۰ دستگاه میدل‌باس در مهرماه سال جاری نمونه‌ای از این اقدامات است.

نیک‌روش افزود: تلاش می‌شود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانکی، کیفیت خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری و نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهر بوشهر به سطح مطلوبی ارتقا یابد.

وی از فعال شدن تعاونی تاکسیرانان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، این تعاونی با رویکردی جدید و با هدف بهبود خدمات‌رسانی به رانندگان تاکسی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

 

 

 


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=192733

نظـــرات شمـــا