کد خبر : 117623       تاریخ : 1399/06/26 09:00:12
ویزیت های ثبت شده در سامانه الکترونیکی بیمه سلامت از مرز 100 گذشت

ویزیت های ثبت شده در سامانه الکترونیکی بیمه سلامت از مرز 100 گذشت

پیغام: مدیر کل بیمه سلامت استان بوشهر گفت: تعداد ویزیت ثبت شده در سامانه نسخه نویسی الکترونیک اداره کل بیمه سلامت استان بوشهر از مرز 100 هزار ویزیت گذشت.

به گزارش «پیغام»؛ پرویز رمضانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تلاش و همت 260 مطب و مراکز فعال در طرح نسخه نویسی الکترونیک تعداد ویزیت ثبت شده در سامانه از مرز 100 هزار مورد گذشت و 54 هزار نسخه از این موارد نیز بصورت الکترونیک تجویز و خدمات به بیمه شدگان ارائه شده است که جا دارد از تمامی مؤسسات و همکارانم که در این طرح مشارکت دارند قدردانی و تشکر نمایم.

مدیرکل بیمه سلامت استان بوشهر با اشاره به اینکه از مهمترین مزایای اجرای طرح نسخه‌ نویسی الکترونیک، علاوه برحذف دفترچه و صرفه‌جویی در مصرف کاغذ، مدیریت نحوه ارائه خدمات و رسیدگی برخط اسناد پزشکی است، گفت: در طول سال بابت صدور و تمدید دفترچه هزینه‌های زیادی پرداخت می‌کنیم که با اجرای کامل نسخه نویسی الکترونیک شاهد کاهش بار مالی خواهیم بود.

رمضانی افزود: با اجرای نسخه نویسی الکترونیک، امکان مدیریت منابع از طریق رعایت اصول علمی و تجویز منطقی دارو و خدمات پاراکلینیک فراهم می‌گردد و از مراجعات مکرر و هزینه‌های غیر ضرور پرهیز می‌شود.

 


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=117623

نظـــرات شمـــا