به گزارش «پیغام»به نقل از فارس؛ در حالی که استان بوشهر میزبان صنایع نفتی و گازی بوده و از شمال تا جنوب استان صنایع نفت و گاز، میادین نفتی و گازی، پالایشگاهها، خطوط انتقال و صادرات نفت و گاز، اسکله صادرات، پارس جنوبی و پارس شمالی، فلات قاره، پایانهها و تعدادی از شرکتهای مهم زیرمجموعه وزارت نفت و … در استان بوشهر مستقر هستند و از سوی دیگر تعداد قابل قبولی از کارکنان وزارت نفت اهل استان بوشهر یا ساکن در استان هستند اما بر اساس اعلام وزارت نفت، بیمارستان نفت در استانی دیگر (که به لحاظ درمانی وضعیت به مراتب بهتری دارد) ساخته میشود.
در این راستا کارکنان و بازنشستگان مجموعههای نفتی استان بوشهر، در صدر مطالبههای خود، برابر با تعهدهای اجتماعی نفت، به دنبال احداث بیمارستان فوق تخصصی صنعت نفت در استان بوشهر هستند؛ استانی که منبع اقتصادی ایران از نفت و گاز است.
امر به معروف نماینده رهبر برای ساخت بیمارستان نفت بوشهر
آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر پیش از این اعلام کرده بود که «یکی از موارد مهم که وزارت نفت باید به آن توجه ویژه کند، ایجاد بیمارستان برای استفاده همگان است. تأسیس و راهاندازی بیمارستان تخصصی و عمومی وزارت نفت در استان بوشهر یک ضرورت است.»
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه اقداماتی برای توسعه بیمارستان تأمین اجتماعی عسلویه و کنگان شده است گفته بود: «با توجه به افزایش بیماران سرطانی باید ساخت بیمارستان تخصصی درمان بیماران سرطانی در دستور کار قرار بگیرد.»
تکرار مکررات؛ مسؤولیتهای اجتماعی نفت کو؟
ابراهیم رضایی، نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه پیش از این با تاکید بر لزوم ایفای کامل مسؤولیت اجتماعی وزارت نفت، اعلام کرده بود: «احداث بیمارستان نفت در استان یکی دیگر از موضوعات مهمی بود که در نشست با وزیر نفت پیگیری شد.» اما همچنان در ظاهر چیزی از این امر عیان نشده است.
مردم این استان معتقد هستند در حالی که چند صد هزار نفر در صنایع نفت و گاز استان شاغل هستند راه اندازی بیمارستان نفت در ابتدا حق مسلم کارکنان این صنایع در استان و سپس مردم بوشهر است.
روزنه امید نماینده مجلس برای احداث بیمارستان نفت بوشهر
جعفر پورکبگانی، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس نیز این ادعا را داشته است که «با مذاکراتی که با وزیر نفت دولت چهاردهم به عمل آمد هفت پروژه از محل مسئولیت های اجتماعی نفت از جمله احداث بیمارستان در این استان انجام میشود.» و اما کماکان خبری از این امر در مرحله ظهور نرسیده است.
حجم قابل توجه درآمدهای نفتی موجب شده است تا بازنشستگان و شاغلان صنعت نفت خواستار احداث مجموعه چند منظوره فرهنگی و ورزشی شوند. مجموعهای که باید در استان بوشهر احداث میشد اما پایتختنشینان صاحب آن شدند. شنیده نشدن صدای این مطالبهها، حالا فریادهای حق این مردان را به در ساختمان نفت کشانده است.
کارکنان نفت بوشهر سرگردان درمان هستند
عبدالخالق برزگرزاده، رئيس شورای اسلامی استان بوشهر سال گذشته اعلام کرد که «در روزهای گذشته شاهد آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان نفت در شیراز بودیم در حالی که این استان در حوزه درمان از زیر ساختهای بسیار خوبی بر خوردار است و ما از هر گونه توسعه در استان همجوار استقبال میکنیم اما در استان بوشهر در حوزه سلامت با کمبودهای زیادی مواجه هستیم.»
او تاکید داشت: «در حالی که چند صد هزار نفر در صنایع نفت و گاز استان شاغل هستند راه اندازی بیمارستان نفت در ابتدا حق مسلم کارکنان این صنایع در استان و سپس مردم بوشهر است.»
درحالی که خطرات و خاک صنعت نفت در کام استان بوشهر میرود، مسؤوليتهای اجتماعی آن به پایتخت راه میباید بهطوری که سال گذشته توافقنامه احداث مجموعه فرهنگی و ورزشی دیگری برای تهران از سوی نفت تصویب شد. از سوی دیگر در سال گذشته نیز خبر از احداث بیمارستان نفت در شیراز از راه رسید که موجب ایجاد حواشی گستردهای در استان بوشهر شد.
بخشنامه ۲۷۲۷ زیر بار فراموشی
مطالبه دیگر برای ایثارگران و جانبازان است؛ همانهایی که سالها پیش جان در کف میدان مبارزه گذاشتند. مردم اکنون به دنبال حق اجرا شدن بخشنامه ۲۷۲۷ هستند. بخشنامهای که از امتیازات ایثارگران و جانبازان برای استخدام میگوید.
بخشنامه ۲۷۲۷ که مصوبه مجلس است و تایید شورای نگهبان و تصویب هیئت مدیره وزارت نفت را بر خود دارد، هنوز در مرحله اجرا پا در هوا مانده است و صنعت نفت گردن بر اجرای این مصوبه نمیگذارد.
منبع:
پایگاه خبری تحلیلی پیغام
لینک مستقیم :
http://peigham.ir/shownews.aspx?id=180022