کد خبر : 183538       تاریخ : 1403/12/16 10:16:14
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد
با حکم وزیر بهداشت؛

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر اله کرم اخلاقی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب کرد.

 

به گزارش پیغام؛ در پی کش‌وقوس‌های فراوان، سرانجام دکتر اله‌کرم اخلاقی فوق تخصص گوش، حلق و بینی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، به عنوان سرپرست این دانشگاه منصوب شد.

دکتر اخلاقی که خود از دانش‌آموختگان همین دانشگاه و برخاسته از جامعه علمی استان است، امروز با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رسماً سکان هدایت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در دست گرفت.

در حکم محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت خطاب به «اله کرم اخلاقی» آمده: خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است.

نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر منصوب می‌شوید.وزیر بهداشت افزود: انتظار دارد با توجه به اهمیت تحقق شعارهای رئیس جمهور در جهت اجرای سیاست‌های کلی نظام سلامت و اهداف برنامه هفتم توسعه و ضرورت مشارکت و تکریم همه ذینفعان بخصوص اعضای هیات علمی، کارکنان سلامت و دانشجویان عزیز در جهت اعتلای منزلت جامعه دانشگاهی که پیشران توسعه کشور هستند، اقدام شود.

جامعه دانشگاهی و نخبگانی استان، ضمن تقدیر و تشکر از وزیر محترم بهداشت جناب آقای دکتر ظفرقندی،استاندار محترم بوشهر جناب آقای دکتر زارع، و نمایندگان محترم مردم شریف در مجلس شورای اسلامی، ابراز امیدواری کرده است که با حمایت‌های همه‌جانبه مسئولان و همکاری کادر دانشگاهی، مشکلات متعدد این دانشگاه در حوزه‌های مختلف برطرف شود.

بخشی از سوابق علمی و اجرایی دکتر اخلاقی:

 متولد 1359 در شهرستان دشتستان

 فارغ التحصیل پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر 1385

فارغ التحصیل تخصص گوش و حلق و بینی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز 1395

 فلوشیپ اتولوژی و نورواتولوژی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز 1402

 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

 رییس بنیاد نخبگان استان بوشهر  

معاون آموزشی و پژوهشی و درمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر

 مدیر گروه گوش و حلق و بینی دانشکده پزشکی بوشهر

 عضو شورای دستیاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 انجام اولین عمل جراحی پروتزهای گوش در استان بوشهر

 راه اندازی مرکز جراحی های فوق تخصصی گوش برای اولین بار در استان بوشهر

 نفر اول پره بورد تخصصی گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

 گفتنی است از سال 1400 تاکنون دکتر حسن ملکی زاده به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر فعالیت داشته است.

 

 


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=183538

نظـــرات شمـــا