کد خبر : 184708       تاریخ : 1403/12/29 09:25:14
قصه تلخ حوادث چهارشنبه‌سوری دو جوان بوشهری را به کام مرگ کشاند

قصه تلخ حوادث چهارشنبه‌سوری دو جوان بوشهری را به کام مرگ کشاند

پیغام: رئیس اورژانس استان بوشهر گفت: حوادث چهارشنبه سوری در این استان منجر به مصدومیت ۳۵ نفر شد که از این شمار ۲ نفر فوتی و یک نفر نیز قطع عضو شدند.

به گزارش پیغام؛ سید حسین موسوی افزود: فوتی های حوادث چهارشنبه سوری ۲ جوان ۱۶ و ۱۸ ساله مربوط به شهرستان بوشهر و یک نفر قطع عضو از ناحیه انگشت دست نیز مربوط به شهرستان کنگان است.

وی یادآور شد: بیشترین تعداد مصدومان حوادث چهارشنبه سوری در این استان به ترتیب مربوط به شهرستان های دشتستان با ۱۵ نفر ، جم ۶ نفر ، بوشهر و کنگان نیز هر کدام پنج نفر است.

رئیس اورژانس استان بوشهر تصریح کرد: در شهرستان های دشتی ، عسلویه و دیلم هیچ گزارشی مبنی بر مصدومیت و مراجعه افراد به مراکز درمانی دریافت نشده است.

موسوی ادامه داد: هرچند آیین چهارشنبه سوری در شهرستان گناوه امروز برگزار می شود اما تعداد سه نفر مصدوم غیربومی به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.

وی گفت: از مجموع مصدومان ۳۲ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند که برخی از آنها بدلیل شدت جراحت در بیمارستان بستری و برخی نیز پس از دریافت خدمات درمانی مرخص شده اند.

رئیس اورژانس استان بوشهر با بیان اینکه مصدومان در گروه سنی ۱۳ تا ۲۰ سال هستند افزود: دو نفر از مصدومان نیز در صحنه و سرپایی درمان شدند.

وی اضافه کرد: ۳۵ درصد مصدومان رهگذر بودند .


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=184708

نظـــرات شمـــا