کد خبر : 188214       تاریخ : 1404/04/25 09:25:14
تعیین ضرب الاجل آمریکا و تروئیکای اروپایی علیه ایران

تعیین ضرب الاجل آمریکا و تروئیکای اروپایی علیه ایران

کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند که در صورتی که ایران به جامعه جهانی در خصوص برنامه اتمی خود اطمینان خاطر بدهد، از اعمال تحریم‌ها علیه این کشور خودداری خواهند کرد.

یک وبگاه آمریکایی نوشت که آمریکا و ۳ کشور اروپایی ضرب الاجلی را علیه ایران در خصوص توافق هسته‌ای با این کشور تعیین کرده اند.

به گزارش پیغام به نقل ازمهر، وبگاه آمریکایی آکسیوس خبر داد که وزرای خارجه آمریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس پایان آگوست / 8 شهریور را به عنوان ضرب الاجل نهایی برای توافق هسته‌ای با ایران تعیین کرده‌اند.

این کشورها مدعی شده‌اند که در صورت عدم رسیدن به توافق در تاریخ مذکور برنامه ریزی برای تحریم مجدد ایران در شورای امنیت به اجرا در خواهد آمد.

بنا بر اعلام این منبع خبری، کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند که در صورتی که ایران به جامعه جهانی در خصوص برنامه اتمی خود اطمینان خاطر بدهد، از اعمال تحریم‌ها علیه این کشور خودداری خواهند کرد.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=188214

نظـــرات شمـــا