کد خبر : 189716       تاریخ : 1404/06/23 07:15:12
شروع طوفانی طارمی در یونان با دبل گلزنی+فیلم

شروع طوفانی طارمی در یونان با دبل گلزنی+فیلم

مهاجم ملی‌پوش کشورمان در اولین دیدار برای المپیاکوس دبل کرد تا شروع طوفانی در سوپرلیگ یونان داشته باشد.

تیم‌های المپیاکوس و پانسرارایکو در چارچوب هفته سوم سوپرلیگ یونان به مصاف هم رفتند که المپیاکوس در این دیدار یک طرفه موفق شد با نتیجه ۵ بر صفر حریف را شکست دهد.

به گزارش فوتبال 360، مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی ایران، که یکی دو هفته پیش، المپیاکوس را به عنوان مقصد جدید در دوران حرفه‌ای‌اش برگزید، استارت جذابی در این باشگاه یونانی داشت. او که به همراه تیمش در هفته سوم رقابت‌های لیگ یونان در ورزشگاه «کارایسکاکیس» به مصاف «پانسرایکوس» رفته بودند علاوه بر اینکه یک ضربه پنالتی برای تیمش گرفت، توانست گل‌های چهارم و پنجم سرخ‌وسفیدها را هم وارد دروازه رقیب کند.

مهدی طارمی در شرایطی اولین بازی‌اش برای المپیاکوس را انجام که تا همین چند هفته پیش هنوز وضعیت باشگاهی‌اش مشخص نبود. باوجود آنکه طارمی قراردادی 3 ساله و تا پایان سال 2027 با اینتر داشت، به دلیل عملکرد ضعیف در گلزنی، در فهرست فروش این تیم ایتالیایی قرار گرفت. درشرایطی که از مقاصد ریزودرشت برای طارمی نام برده می‌شد، او سرانجام المپیاکوس یونان را برگزید. دلیل این انتخاب، حضور این تیم یونانی در لیگ قهرمانان اروپا عنوان شد. هرچند که هنوز بازی طارمی در لیگ قهرمانان از راه نرسیده، او کولاکش در یونان را شروع کرده است!

گلزنی مهدی طارمی به پانسرارایکوس

باوجود آنکه گفته می‌شد طارمی به دلیل غیبت یارمچوک ممکن است از ابتدا در ترکیب تیمش به میدان برود، نیمکت‌نشین شد و دقیقه 69 و در شرایطی که تیمش با 3 گل پیش افتاده بود وارد زمین شد. برای طارمی، نیاز به زمان زیادی نبود تا درخشش را از سر بگیرد؛ او ابتدا و خیلی زود، روی اولین توپی که درست به پایش نشست، توانست تیمش را صاحب یک ضربه پنالتی کند که آن ضربه را هم‌تیمی‌هایش هدر دادند.

با این حال، آن پنالتی تازه طارمی را گرم کرد؛ مهدی در ادامه به تنهایی 2 بار برای المپیاکوس گلزنی کرد تا گل‌های چهارم و پنجم این تیم یونانی به نامش ثبت شود.

شروع طوفانی مهدی طارمی در همین بازی نخست برای المپیاکوس درحالی به دست آمد که او کل فصل گذشته در رقابت‌های لیگ ایتالیا فقط یک بار موفق به گلزنی شد که آن‌هم از روی پنالتی بود. در فصل جدید، طارمی در اولین دیدار، 2 بار گلزنی کرد تا همین حالا نام خودش را سر زبان‌ها بیندازد. جالب آنکه طارمی با کسب نمره 8.6 دومین بازیکن برتر زمین لقب گرفت.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=189716

نظـــرات شمـــا