کد خبر : 192673       تاریخ : 1404/09/12 12:00:14
پیروزی پر گل شاهین بندر عامری در بوشهر

پیروزی پر گل شاهین بندر عامری در بوشهر

تیم شاهین بندر عامری در رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال کشور در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر با گلباران تیم ستارگان سرخ تهران به جمع مدعیان صعود به لیگ دسته اول پیوست.

تیم شاهین بندر عامری در رقابت‌های لیگ دسته دوم فوتبال کشور در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر با گلباران تیم ستارگان سرخ تهران به جمع مدعیان صعود به لیگ دسته اول پیوست.

به گزارش پیغام؛ تیم شاهین بندرعامری در ادامه رقابت‌های لیگ دسته دوم باشگاه‌های کشور شامگاه سه‌شنبه در ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر به مصاف تیم ستارگان سرخ تهران رفت و موفق شد با نتیجه 4 بر صفر به پیروزی دست یابد.

در این دیدار شاگردان رضا مرادی با ارائه یک بازی حساب شده، روان و هماهنگ در همان دقایق ابتدایی بازی و در دقیقه 3 روی ارسال به موقع رضا زنگویی از سمت راست و ضربه سر شیرجه‌وار نصراله درفشی به گل اول بازی برسند.

حملات پردامنه شاهین بندرعامری ادامه یافت تا اینکه پژمان نجات مدافع چپ شاهینی‌ها در دقیقه 18 با ارسال توپ دیگری بار دیگر نصراله درفشی مهاجم گلزن تیمش را موقعیت ویژه قرار داد و با ضربه سر این مهاجم گل دوم سفیدپوشان نیز به ثمر برسد.

برتری کامل شاهینی‌ها با گل سوم در دقیقه 41 تثبیت شد؛ ضربه کرنر حساب شده حمداله ابدام و ضربه سر محمد رئوف غلامی، سومین گل را برای نماینده بندرعامری به همراه داشت تا نیمه نخست با برتری 3 بر صفر خاتمه یابد.

در نیمه دوم، هرچند ستارگان سرخ تهران تلاش‌هایی برای بازگشت به جریان بازی داشت، اما باز هم تیم شاهین بندرعامری برتری خود را حفظ کرد.

در دقیقه 65 ، پاس عمقی حمداله ابدام زمینه‌ساز شوت محکم نصراله درفشی شد تا چهارمین گل تیم ثبت شود. با این حال، اخراج میلاد صارمی در دقیقه 66 باعث شد شاهین 10 نفره به کنترل و مدیریت بازی روی آورد و در نهایت پیروزی شیرین خود را تثبیت کند.

تیم شاهین بندرعامری بازی را به نتیجه پر گل 4 بر صفر به پایان رساند، و با این برد مهم 12 امتیازی شد و اکنون در جایگاه سوم جدول رده‌بندی لیگ دسته دوم قرار دارد و چشم به تداوم موفقیت‌های خود در هفته‌های آینده دارد.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=192673

نظـــرات شمـــا