کد خبر : 186146       تاریخ : 1404/02/10 17:14:12
۸۶۸ مدرسه تخریبی در استان وجود دارد
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر:

۸۶۸ مدرسه تخریبی در استان وجود دارد

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر مدارس تخریبی را یکی از چالش های بزرگ آموزش وپرورش در استان عنوان کرد و گفت: ۸۶۸ مدرسه تخریبی در استان وجود دارد، امید داریم تا پایان سال جاری ۳۱۵ مدرسه در دست ساخت تکمیل و به بهره برداری برسد.

به گزارش پیغام، غلامرضا دانش فر در نشست خبری به مناسبت هفته بزرگداشت معلم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر در استان ۱۶ هزار و ۲۱۰ معلم در ۲ هزار و۶۰۷  مدرسه فعالیت می کنند که در راستای توسعه و اعتلای آموزش و پرورش تلاش می کنند.

وی با بیان اینکه ۸۶۸ مدرسه تخریبی در استان وجود دارد ، گفت: ۵۳۶ کلاس درس در دستور کار است که امیدواریم  ۳۱۵ کلاس درس با همکاری خیرین مدرسه ساز  و اداره کل توسعه و نوسازی تا پایان سال تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی در ادامه بیان داشت: با مشارکت ۴۰ درصدی نفت و از محل مسئولیت های اجتماعی ۱۳ مدرسه در عسلویه در دست اجرا است که ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم به زودی تکمیل شود.

دانش فر افزود: در آموزش و پرورش مدرسه ای به عنوان مدرسه تراز طراحی شده که دارای شاخص های مختلفی است. در سال جاری  ۱۰ درصد مدارس، سال دوم ۴۵ درصد و سال سوم  تمامی مدارس استان باید از امکانات مدرسه تراز برخوردار شوند.

وی به هوشمند ساز مدارس اشاره کرد و افزود: در حال حاضر در راستای هوشمند سازی آموزش معلمان آغاز شده و امیدواریم در یک برنامه کوتاه مدت همه مدارس را به این امر مهم مجهز شود.

دانش فر به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان بوشهر درحوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و بیان داشت:  در مجموع ۲ هزار و ۱۸۶ میلیارد تومان مصوبات سفر داشتیم که از این تعداد، ۷۰۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه به مدت۲ سال، ۳۰۰ میلیارد تومان برای تجهیز سیستم سرمایشی ،۶۰۰ میلیارد تومان برای هوشمند سازی مدارس،  ۲۵۶ میلیارد تومان برای تجهیز مدارس ، ۲۵۰ میلیارد تومان برای بازسازی مدارس و ۸۰ میلیارد تومان برای ساختمان دلنشگاه فرهنگیان مصوب شده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد:  در استان ۱۵۰۰ نیرو کمبود داریم که برای جبران این کمبود، از نیروی حق تدریس و بازنشستگان فرهنگی استفاده شده است.

 وی تحول در نظام درسی و  ساختار نظام آموزشی را از سیاست های آموزش و پرورش استان در سال جاری عنوان کرد و افزود: نهصت مدرسه سازی، عدالت در توسعه فضای اموزشی و مدرسه سازی،توسعه و کیفیت بخشی به آموزش، توانمند سازی معلمان ،آموزش روش های یادگیری و یاددهی، چیدمان کلاس، توجه به نرم افزار و سخت افزار کلاس در خصوص توسعه آموزشی و کیفیت بخشی از جمله سیاست های آموزش و پرورش است.

دانش فر در ادامه کاهش نرخ تکرار پایه اول ، شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل،برگزاری اردوهای راهیان نور،برگزاری یادواره شهدای فرهنگی در ۱۸ منطقه، ساماندهی  یک هزار هیات دانش آموزی، ارتقا سرانه آموزشی از ۵.۴ به ۶.۵، حذف مدارس کانکسی ، کسب رتبه دوم کشوری در جذب خیرین مدرسه ساز،ارتقا یک رتبه ای در کنکور سراسر ی،ارتقا ۶پله ای جايگاه استان در پژوهشسرای دانش آموزی، راهیابی ۵ دانش آموز به مسابقات صربستانی و کسب مدال طلا  در رشته ورزشی کشتی توسط دانش آموزش استانی از دستاوردهای آموزش و پرورش می باشد.

وی با بیان اینکه ۲۵ چمن ورزشی در حال بهره برداری است، گفت: پیش از این ۶۱ چمن ورزشی وجود داشته که بااضافه شدن این تعداد  به ۸۶ چمن ورزشی خواهد رسید.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=186146

نظـــرات شمـــا