کد خبر : 105050       تاریخ : 1397/09/15 12:14:22
علم کارآمدتر است یا تجربه؟

علم کارآمدتر است یا تجربه؟

اوضاع نقل وانتقال و عزل و نصب مدیران کل و شهردار مرکز استان بوشهر نیز دست کمی از مرکز کشور ندارد زیرا همان قانون کذایی بهانه ی خوبی به دست ازما بهتران داده است تا باتمسک به آن مدیرانی را که باب میل نیستند، برکنار ساخته و این رویه ی نامتعارف را آن قدر ادامه دهند تا نتیجه همان شود که می‌خواهند.

حسین حشمتی

نمی دانم چه اتفاقی افتاد و چه ضرورتی پیش آمد که یکباره فکر برکناری نیروهای عاقله کشور بخوانید (بازنشستگان شاغل) به مخیله ی مجلس نشینان راه یافت و ادامه کار این سرمایه های گران قیمت کشور تا چه اندازه منافع حیاتی مملکت را به مخاطره انداخته بود که در اندک مدتی آن کشف مهم تبدیل به طرح شد و در کوتاه ترین زمان در کمیسیون مربوطه و صحن مجلس مورد بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید و بالاخره با طی مراحل به مهر شورای نگهبان ممهور گردید و به شکل قانون جهت اجرا به دولت ابلاغ شد.

جالب این که نمایندگان محترم نابغه ای که این کشف خارق العاده را در کوتاه ترین زمان از قوه به فعل در آوردند به این هم اکتفا نکردند بلکه با تشکیل کمیته ای مخصوص اهرم فشار بر دولت را به منظوراجرای سریع قانون مذکورتقویت نمودند،مضافا به این که سازمان بازرسی کل کشور هم باورود به این مقوله و تعیین ضرب العجل وصدور بیانیه های پی درپی درجه این تب تند را بالا برد تا آنجا که دستگاه سیاسی امنیتی مهمی همچون وزارت کشور ناگزیر شد یکباره نیمی از استانداران کار کشته را درعین توانمندی از ادامه ی خدمت بازدارد.

مصداق دیگر این قانون گذاری مشعشعانه عزل و نصب چندباره ی شهردار ابرشهر تهران است که از بدو شروع به کار شورای پنجم به ریاست محسن هاشمی رفسنجانی تاکنون سه شهردار انتخاب شده که هر کدام به نوعی از کرسی شهرداری به زیر کشیده شده اند و چهارمین فرد منتخب پس از افت و خیزهای بسیار حکمش به امضای وزیر کشور رسید،چهره ای که گویا مقبول طبع مشکل پسند صحنه گردانان قدرقدرت پشت پرده نیست وحالا باید منتظر بود که کی موقعیت برای عزل او نیز فراهم گردد و شهردارتهران آن کسی باشد که آنها می‌خواهند نه اعضای اصلاح طلب شورای شهر تهران.

اوضاع نقل وانتقال و عزل و نصب مدیران کل و شهردار مرکز استان بوشهر نیز دست کمی از مرکز کشور ندارد زیرا همان قانون کذایی بهانه ی خوبی به دست ازما بهتران داده است تا باتمسک به آن مدیرانی را که باب میل نیستند، برکنار ساخته و این رویه ی نامتعارف را آن قدر ادامه دهند تا نتیجه همان شود که می‌خواهند.

نمونه اش انتخاب شهردار بوشهر است که جریانش را همه می دانند و نیازی به تکرار نیست. در نهایت ازپس آن کش و قوس های فراوان و به دنبال مشورتی که مقامات ارشد استان به اعضای شورای شهردادند یک عضوعلمی دانشکده معماری دانشگاه خلیج فارس با تحصیلات کارشناسی ارشد شهر سازی و دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری به عنوان چهارمین شهردار انتخاب گردید،هم او که پیش ازاین نیز داوطلب شهرداری شد لیکن رای لازمه را کسب نکرد اما بالاخره تقدیر این بود که به عنوان شهردار پای به عمارت  شهرداری بگذارد با این تفاوت که این بار بامصلحت اندیشی اکثریت اعضای شورا و پس از امضای حکمش توسط وزیر کشور و معارفه ی غیر متعارف او در استانداری بوشهر توسط یکی از معاونان وزیر.

حالا دو ماهی می شود که بر کرسی مدیریت ارشد شهر تکیه زده اما به نظرمی رسد هنوز نتوانسته بر اوضاع نابسامان دستگاه تحت مدیریت خویش به طور کامل مسلط شود چون از یک سو روابطش با جناح تندروی شورا نامشخص است و از دیگرسوی مهم ترین سازمان زیرمجموعه اش با بودجه های چندین میلیاردی عملا در اختیار نیروی قاهره ای است که ظاهرا حاضر به ازدست دادن این سرپل مهم نیست،حالا باید دید که آیا سید نورالدین امیری با آن تحصیلات عالیه و سابقه تصدی شهرداری خورموج و...فاتح میدان مبارزه با مشکلات پیش نوشته خواهد بود؟ اینجا است که باید پرسید علم کارآمدتر است یاتجربه؟ اگر چه به قول حافط یار ما این دارد و آن نیزهم،اما در مقام عمل،باید منتظر آینده بود.

 


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=105050

نظـــرات شمـــا