رسول سعادت نیا - وکیل پایه یک دادگستری
نینوا، نوای مظلوم است و پژواک رسای نور . صدای حقیقت پنهان شده در انبوه تظاهر و تزویر، فریاد حقانیت، بیرق نقد و نقادی، آوای تلاوت عزّت و آزادگی است.
نینوا،معبر اخلاق و منش، منزلگه دادخواهی و دادپروری و مکتب ایثار و ایستادگی است. چراغ راه درست کرداری و مانایی ، طریق طریقت و وادی عشق و عاشقی است.
اما اما....
چه شوربختانه است که ره به ترکستان برده ایم و پیشانی آجین کرده ره خلاف برگزیده و نقاد به چهار میخ می کشیم. به داعیه قانون گرایی، رانت پرور و قانون شکنی پیشه خود ساخته ایم.
در دل مردم به جای مهر، کینه می کاریم و با رجز خوانی ترس و واهمه به دل ولی نعمتان می افکنیم شاخ زیتون و قپه بر دوش، به جای دعوت به آرامش و صلح و ایجاد امنیت، تهدید و ارعاب روا می داریم و قانون به مسلخ خانه می بریم. لباس فقر به خُرد و کلان می پوشانیم و بر زمین و زمان فخر می فروشیم. لحظه ای به دستان شرمنده ی نان آوران خانواده ها و تا کمر فرو رفتگان در زباله دان ها و اعلامیه های فروش اعضاء نحیف مردمان شهر بر در و دیوار درمانگاه ها و سپیدرویان سیاه بخت نمی اندیشیم و جز به انبان فربه شده ی حرام خود رهی نمی پوییم.
بیدادی، دیگ تحمل اجتماع را به سرحد انفجار رسانده و تا خرخره در اقسام فسادهای گو و مگو فرو رفته ایم و انگشت اشاره به غیر نشانه می رویم.
راه را هدف و هدف را رها نموده، در حجاب افتاده و رهزن باورهای باورمندان شده ایم. گرفتار خود شده و خودکامگی را اقتدار می خوانیم. مدیحه سرایان را راست خود و نقادان را سیاه چاله جا داده و در انتظار روز بهتر نشسته ایم!؟
حال آنکه به فرموده بزرگ شاهد نینوا: ناقدان دوستند و ثناگویان نه.....!!؟؟
بزرگ شاهدی که کلام خویش به نقدجان درعمل آورد و بر سینه تاریخ اکران کرد و انگشت بُهت و بُغض بر لبان جهانیان نشاند. اویی که درفش آزادی و آزادگی، آگاهی و بیداری، نقادی و هشیاری، ایستادگی و ایثار، رشادت و شجاعت، بخشندگی و بخشودگی، رحیمی و رحمانی، مهرپروری و مهربانی، حق مداری و دادورزی بر ستیغ جهان به اهتزاز در آورد و بر سپهر تاریخ به نای سوزناک نی، نوای دادگری برخواند و نینوا را پدیدار کرد. نینوا، نوای رسای نقد حاکم بود و هست.
پانوشت:
«إِنّ الْكَريِمَ إِذَا تَكَلّمَ بِكَلاَمٍ، يَنْبَغِى اَنْ يُصَدّقَهُ بِالْفِعْلِ».
امام حسين (ع) فرمود: «بزرگوار كسى است، كه گفتارش با عملش يكى باشد».
«مَنْ احَبَّک نَهاک وَ مَنْ ابْغَضَک اغْراک»؛
دوست حقیقی تو را نصیحت کرده و از لغزش باز می دارد؛ امّا آن که دوستت ندارد، تو را فریب داده و در انجام گناهان مغرورت می کند.
«اعْفَی النَّاسِ مَنْ عَفی عَنْ قُدْرَةٍ»؛
با گذشت ترین مردم آن است که در موضع قدرت عفو کند.
«یا بُنَی! اصْبِرْ عَلَی الْحَقِّ وَ انْ کانَ مُرّاً»؛
فرزندم! در مسیر حق استوار و ثابت باش گرچه تلخ و سخت باشد.
«من دلائل العالم إنتقادة لحدیثه و علمه بحقائق فنون النظر.»
از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است .
سایت خبر آنلاین :. در ۲۱دیماه ۱۴۰۱ انجمن صنفی روزنامهنگاران گزارش داد: کمیته و هیئت اجرایی پیگیری وضعیت روزنامهنگاران بازداشتی فهرست نهایی از وضعیت روزنامهنگاران بازداشتی تا تاریخ ۲۰ دیماه ۱۴۰۱ را تهیه کرده که بر اساس گزارشهای رسمی تا لحظه تهیه این گزارش ۳۰ نفر از روزنامهنگاران در بازداشت هستند. https://khabaronline.ir/xjCB3
سایت آرمان ملی : محسن پیرهادی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: جمعیت زیر خط فقر در کشورمان به مرز 28 میلیون نفر رسید.
https://www.armanmeli.ir
منبع:
پایگاه خبری تحلیلی پیغام
لینک مستقیم :
http://peigham.ir/shownews.aspx?id=156451