کد خبر : 175830       تاریخ : 1403/08/03 15:00:12
افتتاح ۳۶۰ هکتار مزارع پرورش میگو در استان بوشهر+عکس

افتتاح ۳۶۰ هکتار مزارع پرورش میگو در استان بوشهر+عکس

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر از افتتاح ۳۶۰ هکتار مزارع پرورش میگو در شهرک شیلاتی گناوه خبر داد و گفت: این مجموعه بزرگ پروژه پرورش آبزیان با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال فراهم کرده است.

به گزارش «پیغام»، به نقل از تسنیم با حضور استاندار بوشهر در مراسمی 82 کیلومتر طرح برق‌رسانی و 360 هکتار مزارع پرورش میگو در شهرک شیلاتی رود شور شمالی بخش بندر ریگ شهرستان گناوه افتتاح شد.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه شهرک شیلاتی گناوه به‌عنوان بزرگترین مجموعه پرورش میگو کشور دارای بیش از 3.5 هزار هکتار مساحت است اظهار داشت: با افتتاح 360 هکتار مزارع پرورش میگو در این شهرک ضمن افزایش ظرفیت تولید میگو با روش‌های پیشرفته متراکم و فوق متراکم اشتغال 2 هزار و 500 نفر در این شهرک فراهم شده است.

  

450 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است

محسن شریفی‌شایگان با اشاره به اینکه در مجموعه پرورش میگو 360 هکتاری 450 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است گفت: در طرح برق‌رسانی به طول 82 کیلومتر در شهرک شیلات رود شور گناوه در پرورش میگو با مشارکت بخش دولتی و خصوصی 97 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

وی ادامه داد: در طرح برق‌رسانی به شهرک شیلات رود شور پرورش میگو گناوه ، 22 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و 75 میلیارد تومان دولت سرمایه‌گذاری کرده است.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: با بهره‌برداری کامل از این شهرک شیلاتی شاهد تولید 21 هزار تن میگو خواهیم بود.

هیئت مدیره شرکت‌های کشاورزی کشور هم گفت: یکی از فعالیت های شرکت شهرک‌های کشاورزی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، توسعه پرورش آبزیان است و استان بوشهر در این عرصه جایگاه نخست را از لحاظ سطح عملکرد در کشور دارد.

15 هزار هکتار اراضی استان بوشهر توسط شرکت شهرک‌های کشاورزی تملک شد

فرزاد زلفی افزود: 15 هزار هکتار در سطح استان بوشهر توسط شرکت شهرک‌های کشاورزی تملک شده و به دنبال توسعه و ایجاد شهرک‌های تولید میگو هستیم تا با استفاده از فناوری نوین اشتغال خوب و قابل توجهی در سطح استان بوشهر داشته باشیم.

هیئت مدیره شرکت‌های کشاورزی کشور یادآور شد: در حال حاضر 30 درصد عملکرد شرکت شهرک‌های کشاورزی مربوط به استان بوشهر است.

97 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در پروژه برق‌رسانی شهرک شیلات رود شور گناوه

استاندار بوشهر هم با بیان اینکه پروژه دوم برق‌رسانی به این شهرک افتتاح شد گفت: برق‌رسانی به این شهرک شیلاتی را در یک اقدام مشترک طی سفر اول شهید آیت‌الله رئیسی به استان بوشهر از مطالبات جز مصوبات این سفر قرار دادیم که در 2 بخش تأمین برق با ظرفیت 10 مگاوات از پست بندر ریگ و بخش دوم تأمین برق اساسی‌تر از نیروگاه پوزه گاه بود که بخش دوم مسافت طولانی‌تر و اقدام اساسی‌تر نیاز داشت.

  

احمد محمدی‌زاده  ادامه داد: در حال حاضر اقدام اول انجام و از 97 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این پروژه، 22 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و 75 میلیارد تومان دولت سرمایه‌گذاری کرد تا 82 کیلومتر شبکه متوسط و فشار ضعیف در این شهرک اجرا شود و اقدام کار بسیار بزرگ و مؤثر بوده است.

وی اضافه کرد: در اجرا پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شوند تلاش اعضای هیئت مدیره شهرک، شرکت شهرک‌های صنعتی، معاونین، مدیران دستگاه‌های اجرایی و سایر دست‌اندرکاران قابل تقدیر است و امیدواریم که این اتفاقات شیرین در استان مستمر ادامه یابد.

استاندار بوشهر افزود: از هفته دولت تا دهه فجر پیوسته، افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی پروژه‌ها ادامه دارد و این امر نشان دهنده یک حرکت و تلاش جمعی و کلی برای عمران و آبادانی و توسعه زیرساخت‌ها در سطح استان توسط بخش دولتی و خصوصی است و این فرصت را باید قدر دانست.

محمدی‌زاده با بیان اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب موفقیت دولت، موفقیت نظام است، گفت: این فرمایش مقام معظم رهبری تعارف نیست و این امر که چه کسی مسئول یا در چه پستی قرار گرفته نیست بلکه امر مهم، تدبیر و خواسته رهبری است که همه باید برای تحقق موفقیت دولت کمک، پشتیبانی و دعا و حمایت کنند تا این دولت نیز در ادامه دولت شهید آیت‌الله رئیسی بتواند منشأ خدمات بزرگی به مردم کشور باشد.

تولید لارو، نرسری، خوراک آبزیان، سردخانه و تکمیل زنجیره ارزش در شهرک شیلاتی گناوه

وی بیان کرد: کسانیکه برای اجرا پروژه در شرکت شهرک‌های کشاورزی زمین گرفته‌اند باید مطابق زمانبندی و مقررات کار و پروژه‌ها را اجرا کنند در غیر این صورت باید به طور جدی لغو قرار داد شوند.

استاندار بوشهر اضافه کرد: شهرک شیلاتی رودشور یک شهرک شیلاتی بزرگ است اما زنجیره ارزش باید در آن شکل بگیرد و حتماً یابد بر بخش‌های تولید لارو، نرسری، تولید خوراک آبزیان، سردخانه و سایر موارد تکمیل زنجیره ارزش کار شود.

  

  

  

  


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=175830

نظـــرات شمـــا