کد خبر : 183446       تاریخ : 1403/12/08 11:30:48
تنگستان قهرمان مسابقات کونگ فو بانوان استان بوشهر شد

تنگستان قهرمان مسابقات کونگ فو بانوان استان بوشهر شد

مسابقات کونگ فو قهرمانی استان بوشهر در بوشهر برگزار و تنگستان قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش پیغام به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان بوشهر؛ مسابقات کونگ فو قهرمانی استان بوشهر در بخش بانوان با حضور 250 ورزشکار و کادر فنی به میزبانی شهرستان بوشهر در سالن کوثر شهر بوشهر برگزار گردید .

در این دوره از مسابقات تعداد 230 ورزشکار از باشگاه های فعال استان از شهرستانهای جم ،دیر ، دشتی ،تنگستان ،بوشهر ،دشتستان به رقابت پرداختند که در پایان شهرستان تنگستان با مربیگری سرکار خانم ماندگار قهرمان ایندوره از مسابقات کونگ فو شد و شهرستان بوشهر شیوا محمودی و شهرستان دشتی سیده فاطمه حسینی به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب نمودند.

ضمن تقدیر و تشکر از کمیته برگزاری مسابقات مریم برگستوان و کمیته داوران فرزانه اختتامیه این مسابقات با حضور حیدری رئیس هیئت کونگ فو و نوروزی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بوشهر نائب رئیس امور بانوان عبدالهی ،بنافی هیئت رئیسه هیئت کونگ فو و رئیس انجمن توآ و پیشکسوت عبدالرحیم خارگی با اهدا مدال و حکم قهرمانی به نفرات اول تا سوم برگزار شد.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=183446

نظـــرات شمـــا