کد خبر : 189661       تاریخ : 1404/06/09 11:02:14
نمایش «کُهته» پس از درخشش در جشنواره فجر به صحنه تئاتر بوشهر آمد

نمایش «کُهته» پس از درخشش در جشنواره فجر به صحنه تئاتر بوشهر آمد

پیغام: رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان بوشهر گفت: نمایش موفق «کُهته» پس از درخشش در چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در بوشهر (در پلاتو استاد صغیری) روی صحنه آمد.

به گزارش پیغام؛ جهانشیر یار احمدی در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: نمایش کُهته اثر پرافتخار تئاتر استان بوشهر است که پس از اجرای عموم در مجموعه تئاتر شهر تهران، حالا به صحنه تئاتر بوشهر آمده است.

وی افزود: کُهته به معنای خونمردگی عنوان این نمایش است که توسط گروه تئاتر کاغذ سفید جزیره خارگ و با هدایت حسین اسدی تولید و اجرا شده است.

یار احمدی با اشاره به محدود بودن اجرا گفت: این نمایش تنها سه شب روی صحنه خواهد بود و امکان تمدید ندارد.

وی یادآورشد: نمایش کُهته در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در پنج بخش کارگردانی، بازیگری مرد، بازیگری زن، نویسندگی و آهنگسازی کاندید دریافت جایزه بود و موفق شد جوایز کارگردانی، بازیگری زن و آهنگسازی را کسب کند.

در نمایش کهته، جهانشیر یار احمدی به همراه بازیگرانی چون عبد بناری، الهام چنانی، علی نبی‌پور، میلاد سعیدی، امیرمحمد شماسی، محمد سعید محمدپور، دانیال جعفری و خانم دنیا فخار در پلاتو استاد صغیری بوشهر حضور خواهند داشت.

این نمایش از شب گذشته در بوشهر روی صحنه آمده و اکران آن تا دوشب (دهم و یازدهم) تداوم دارد.


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=189661

نظـــرات شمـــا